Kevätkierros päätökseen sunnuntaina

Jaa tämä juttu!

Valkopaidat pelaavat ELL:n kevätkierroksen viimeisen pelin sunnuntaina Saharassa. Kello 16:45 alkavassa pelissä vierasjoukkueena on yksi sarjan kärkipään joukkueista, PK-35.

Panosta valkopaidoilla viimeisessä pelissä on yllin kyllin. Voitolla valkopaidat menevät Laura Kalmari-lopputurnaukseen. Tasapeli tai tappio jättää ratkaisut viikon päähän odottamaan muiden joukkueiden päätöspelejä.

– Vastus on tälläkin kertaa sarjan kärkipäästä, joten helppoa ei tule olemaan. Tosin se on tullut selväksi, että kaikkia vastustajia vastaan meidän on pitänyt pistää parastamme, mikäli pisteitä olemme saaneet, valmennus väitti.

– Puolustuspelin pitää kokonaisuutena toimia reilut 80 minuuttia. Lisäksi vastustajan boxissa meidän on oltava röyhkeämpiä ja päättäväisempiä kuin viime kotipelissä olimme.

Kokoonpano:

1 Pilvi Pikivirta, 12 Noora Salo, 2 Emmi Mäkinen, 3 Anni Konttinen, 7 Janna Tuominen, 10 Oona Konttinen, 11 Sonja Korhonen, 13 Heljä Korhonen, 14 Tuuli Enkkilä, 15 Vilma Mahlio, 18 Ella Huovinen, 19 Kiia Immonen, 20 Oona Lahtinen, 21 Inka Molin, 22 Annu Selinummi, 23 Sanna-Kaisa Rousku

Ct joukkue Pulleri 03