Haka B1 ja B3 pelaavat lauantaina 24.5

Jaa tämä juttu!

1:s divisioonapeli TPV – Haka B1 alkaa klo. 14:00 Kaukajärven tekonurmella. Lähtö saharasta klo. 12:00. Kokoontuminen peliin klo. 12:45. Otteluun nimetty; Miekka Teemu, Eklund Jimi, Piispanen Aku, Tapiola Lauri, Pirttijoki Aleksi, Kekkonen Antti, Mikkola Samuli, Tiensuu Akseli, Salonen Markus, Hopia Waltteri, Sargin Ertürk, Tuominen Jussi, Hård Alex, Al-Zubeidi Ali, Ahola Juuso, Justus Kunnas ja Karirinne Ville.

3:s divisioonapeli FJK – Haka B3 alkaa klo. 14:00 Forssan urheilukentällä. Lähtö peliin saharasta klo. 11:55. Suoraan tulevat kokoontuminen klo. 13:00 Otteluun nimetty; Mattila Robert, Laurila Joni, Ylinen Juuso, Niemi Eero, Nurminen Tomi, Jokela Roope, Huuho Joonas, Jamrozinski Miko, Pekkarinen Jyri, Järvinen Joona, Jokinen Eeli, Pitkävirta Timo, Lotila Tomi, Rautanen Jesse, Kühnis Adrian, Lähteenmäki Mikko ja Junttila Onni.