Futiskiertue Valkeakoskella 27.6.

Jaa tämä juttu!

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton leikkimielinen Futiskiertue-tapahtuma saapuu Valkeakoskelle K-Market Vanhakylän pihalle tiistaina 27.6. klo 12-16.

K-ryhmän ja Suomen Palloliiton yhteistyö näkyy kesällä leikkimielisten Futiskiertue-tapahtumien myötä K-kaupoissa eri puolilla Suomea. Kiertueen tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan tarjoamalla maksuttoman liikunnallisen tapahtuman 30 K-kaupan pihalla kesän aikana. Luvassa on kesän iloisin kauppareissu asiakkaille ja erityisesti jalkapalloilusta kiinnostuneille junioreille. Tapahtumaan on turvallisuussyistä säävaraus.

Tapahtuman järjestämisestä Valkeakoskella vastaavat K-Market Vanhakylän kauppiaat Jarno ja Miia Eklund, paikallisseura FC Haka juniorit ja K-ryhmä.  

K-Market Vanhakylä tukee vahvasti junioriurheilua

”On hienoa, että saimme tapahtuman tänne Valkeakoskelle, joka on todellinen jalkapallokaupunki!”, hehkuttaa K-kauppias Jarno Eklund. ”Haluamme järjestää asiakkaillemme erilaisia elämyksiä ostoskäynnin oheen ja tässä on mahdollista viettää hauska iltapäivä liikunnan parissa.”

”Meille junioriurheilun tukeminen on tärkeää, oma poika on pelannut Hakan junioripolun läpi aina A-junioreihin saakka, joten aikaa on tullut vietettyä kentän laidalla”, Jarno kertoo.

FC Haka juniorit liikuttavat tapahtumassa

Jalkapallo on perinteisesti ollut Valkeakosken ykköslaji ja FC Haka juniorit on kasvanut lähes tuhannen harrastajan seuraksi viimeisen vuosikymmenen aikana. Seura tarjoaa jalkapalloa vauvasta vaariin ja mummoon ja on tekemässä omaa ruutuaan maailman parhaan lajin ilosanoman välittämisessä. Mustavalkoinen Haka on käsite paitsi Valkeakoskella niin myös koko Suomessa ja Euroopassa. ”Ilolla olemme mukana Futiskiertueella! Päivä tehdään iloisesti hommia K-Market Vanhakylän pihassa ja illalla menemme Tehtikselle kannustamaan FC Hakan edustusjoukkueen voittoon HJK:sta suomalaisen jalkapallon suuressa Klassikossa”, kertoo tapahtuman puuhahenkilö Sini Teräsahde. ”Tervetuloa pitämään hauskaa Futiskiertueelle!”

​K on Palloliiton pääyhteistyökumppani

Palloliitto, jalkapalloseurat ja paikalliset K-kauppiaat järjestävät kesän 2023 aikana Futiskiertue-tapahtumia ympäri Suomen. Näiden tapahtuminen tavoitteena on edistää lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia kannustamalla nuoria liikkumaan. Tapahtumat ovat osa K:n ja Palloliiton välistä pääyhteistyökumppanuutta. K-ryhmä on Suomen Palloliiton pääyhteistyökumppani sekä maajoukkuetasolla että juniorityössä vuoden 2024 loppuun.

Lue lisää: www.k-ryhma.fi/futiskiertue

Lisätietoja
FC Haka Juniorit, seurakoordinaattori Jussi Saarinen, puh. 040 503 1940, mail: jussi@pupellino.com

K-Market Vanhakylä, diplomikauppias Jarno Eklund, puh. 0400 871 325, mail: jarno.eklund@k-market.com

Kesko Oyj, brändiasiantuntija Kristiina Seppä, puh. 050 531 8941, mail: kristiina.seppa@kesko.fi