Avoimet ovet EasyFitillä FC Haka juniorit -yhteisöön kuuluville

Jaa tämä juttu!

Tervetuloa yhteistyökumppanimme EasyFitin kanssa järjestettävään avointen ovien päivään 15.6.2023 klo 17–19. Tapahtumassa pääset tutustumaan saliin ja kokeilemaan erilaisia virtuaalitunteja hyvässä seurassa.

Tapahtuma on tarkoitettu kaikille yli 11-vuotiaille FC Haka juniorit -yhteisöön kuuluville eli pelaajille, taustoille ja huoltajille. 11–15-vuotiaat osallistuvat oman huoltajansa kanssa. 15 vuotta täyttäneet voivat osallistua itsenäisesti.

Ohjelma

17.00 Tapahtuma alkaa, PT Katja Remsu esittelee EasyFitin tiloja palveluita

17.30 Virtuaalikahvakuulatunti / virtuaalipyöräilytunti / saliharjoittelua

18.00 Virtuaalipyöräilytunti / virtuaalikahvakuulatunti / saliharjoittelua

18.30 Vapaata harjoittelua salilla tai yläkerran kuntoilulaitteilla tai saleissa

19.00 Tapahtuma päättyy

Easyfit Valkeakoski arpoo kaikkien tapahtumaan osallistujien kesken Inbody- kehonkoostumusmittauksen (arvo 24,90 €).

Osallistujat voivat halutessaan aloittaa ilmaisen kokeiluviikon tai aloittaa salijäsenyyden ilman aloitusmaksua (koodi FCHA23P). Katja kertoo myös edullisesta aikuinen-lapsi-asiakkuudesta (yli 11-vuotiaille).

Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua, mutta ilmoittautumalla tällä lomakeella varmistat paikkasi virtuaalitunneille, joissa välineitä ja pyöriä on rajallinen määrä (15–20 kpl). Ilmoittautumistietoja ei välitetä markkinointitarkoituksiin. Osallistuminen tapahtumaan ei velvoita jäsenyyden aloittamiseen.

EasyFit Valkeakoski löytyy kauppakeskus Koskikarasta (Valtakatu 9–11). Käynti tiloihin on parkkitasanteen kautta.

Kaikki mukaan iloiseen liikuntatapahtumaan!