Cup-juna puksuttaa

Jaa tämä juttu!

FC Haka juniorit osallistuu kahdella joukkueella perinteiseen Suomen Cupiin. Torstaina 20.1.2022 arvottiin ns. tasauskierros sekä varsinainen ensimmäinen kierros, jossa mukana olivat FC Haka junnujen joukkueista Akatemia sekä Musta. Kansainväliseen tyyliin toteutetussa arvonnassa Tomi Leivo-Jokimäki ja Peter Lundström nostivat molempien joukkueiden pallot suoraan ensimmäiselle kierrokselle. Akatemia kohtaa ensimmäisellä kierroksella Ilves/4:n vieraissa ja Musta Oriveden Tuiskun kotona. Molempien joukkueiden vastustajat pelaavat kaudella 2022 Mustan tavoin sarjapelinsä Kutosessa. Cupin ensimmäinen kierros pelataan helmikuun aikana koronatilanteen niin salliessa.

”Mielenkiintoinen vastustaja. Viime kauden pelaajalistan perusteella vastaan asettuu useampi kokenut tekijämies. Innolla ollaan Cupissa mukana”, Akatemian jojo Timo Ahola makustelee.

Mustan valmennusryhmään kuuluva Erkko Lehtonen oli myös arpaan tyytyväinen: ”Kotietu on Cupissa iso juttu. Voittamaan lähdetään!”

Ottelupäivät ratkeavat lähiaikoina.