Akatemia starttaa marraskuussa

Jaa tämä juttu!

PS-44 jättää kaudelle 2022 Kolmosen sarjapaikalla pelaavan joukkueen toiminnan kokonaan FC Haka junioreille. ”Jo kaudelle 2021 sarjapaikka siirrettiin Haka juniorien haltuun ja nyt Sepot viestittivät, että on aika vaihtaa myös hallinnointivastuu samaan osoitteeseen. On tärkeää, että koskilaisille junioreille saatiin luotua näin väliaskelma, joka täältä on hiukan puuttunut”, taustoittaa FC Haka junioreiden puheenjohtaja Tommi Nieminen. ”Akatemia tulee olemaan askelma FC Hakan edustusjoukkueeseen.”

Nieminen antaa suurta tunnustusta Seppoja vuosia pyörittäneille henkilöille: ”Haluan kiittää Timo Westmania, Passo Mäkistä ja muita vanhoja Seppo-Susia kitkattomasta yhteistyöstä ja suuresta työstä valkeakoskelaisen jalkapallon eteen. Ilman heidän panostaan emme olisi nyt tämän mahdollisuuden äärellä.”

”Harjoittelu tulee olemaan laadukasta, joukkue treenaa 4 kertaa viikossa marraskuusta alkaen”, kertoo molemmissa seuroissa mittavan uran tehnyt Ako Jussila. ”Akatemia tekee kiinteää yhteistyötä FC Hakan edustusjoukkueen kanssa, Akatemian perustaminen on ollut myös FC Hakan intresseissä. Valmennus rakennetaan Haka junnujen ja FC Hakan edustusjoukkueen kanssa yhteistyössä. Valmennus tulee olemaan erittäin korkealla tasolla ja tähtää pelaajien kehittämiseen. Edustusjoukkueen vuosikello on hieman erilainen kuin junioriorganisaation vuosikello, ensimmäisenä vuonna organisaation rakentaminen kestää hetken normaalia kauemmin. Suurin osa positioista on jo täytetty.”

Joukkueen pelaajisto tulee olemaan laaja. ”Kaikki Sepoissa viime kaudella pelanneet ja meidän 04-00 -pelaajat ovat lähtökohtaisesti mukana tässä joukkueessa. Toki kaikki eivät pelaamista jatka, sehän kuuluu jalkapalloon”, toteaa apuvalmentajana joukkueessa toimiva Masi Rekomaa. Aikuispelaajat ovat tärkeä osa joukkuetta. ”Nuoret tarvitsevat kokeneita pelaajia opettamaan heitä myös harjoitusten sisällä. Sepoissa on monta kokenutta pelaajaa, jotka osaavat jakaa kokemuksiaan junioreille. Myös seuran ulkopuolelta on jo oltu yhteydessä Akatemian ensi kaudesta, joten mielenkiintoa riittää. Pelaamme Miesten Kolmosta ja erittäin todennäköisesti myös P20-sarjaa. On mielenkiintoista nähdä mitä Liitto tekee P20-sarjoille”, jatkaa Rekomaa.

”Mukaan edelleen mahtuu niin juniori-ikäisiä kuin aikuispelaajia. Kannattaa edelleen olla yhteydessä, jos toiminta kiinnostaa”, jatkaa Jussila.

Harjoittelu alkaa ti 16.11. klo 19.30 Palloiluhallissa.

Lisätiedot: Asko Jussila 040 0788340 / Timo Ahola 040 0743704