FC Haka 08 etsii apuvalmentajia

Jaa tämä juttu!

FC Haka junioreiden 2008-syntyneiden joukkue etsii joukkoonsa oman toimen ohella toimivia apuvalmentajia. Pääset mukaan joukkueeseen, jossa on sitoutuneita pelaajia, hyvin hoidetut taustat ja loistava mahdollisuus kehittyä sekä oppia uutta. Jos sinulla on aiempaa taustaa valmentamisesta, niin mahtavaa. Jos ei kuitenkaan ole, niin ei hätää. Ammattitaitoiset taustamme autamme sinut vauhtiin ja lupaamme, että tulet oppimaan uutta valmentamisesta. Lisäksi saat täyden tuen työskentelylle.

Joukkueen päävalmentaja Antti Kekkonen vastaa yhdessä Haka junioreiden kanssa joukkueen ison kuvan toiminnasta ja harjoitusten suunnittelusta. Siviilityönsä takia Antti ei kuitenkaan pysty sitoutumaan joukkueen jokaiseen tapahtumaan, joten apuvalmentajia tarvitaan kipeästi osaksi valmennustiimiä. Saat halutessasi auttaa kaikissa edellä mainituista, oman mielenkiinnon mukaisesti.

Joukkue harjoittelee talvikaudella erinomaisissa olosuhteissa uudessa Pallohallissa kolme kertaa viikossa sekä kerran koulun salissa. Joukkueessa on mukana noin 20 pelaajaa, jotka ovat innokkaita oppimaan ja harjoittelemaan. Tärkeimpinä asioina arvostamme innokasta otetta valmentamiseen, halua kehittyä ja kehittää toimintaa sekä organisointitaitoja.

Jos kiinnostuit tai kaipaat lisätietoja, niin ota yhteys joukkueen päävalmentajaan Antti Kekkoseen:

Puh. 0400 902 058

antti.vp.kekkonen@hotmail.com