Haka junnut jatkaa Pumalla

Jaa tämä juttu!

FC Haka juniorit ja FC Haka allekirjoittivat varustesopimuksen Puma Finlandin kanssa 8.6.2021 Helsingissä. FC Haka junioreiden ja Puman jatkosopimus kattaa kaudet 2022-2025. Valkeakoskelainen Sportia Valkeakoski jatkaa sopimuksessa Haka junnujen tuotteiden paikallisena toimittajana.

”On hienoa saada varustesopimus pakettiin hyvissä ajoin ennen edellisen päättymistä. Olemme olleet todella tyytyväisiä Puman ja Sportia Valkeakosken kanssa luomaamme kolmikantaan, siltä pohjalta oli helppo lähteä rakentamaan uutta sopimusta. Sopimus on meille seurana myös taloudellisesti merkittävä. Kuuntelimme seuran jäsenistöä, joka halusi jatkaa Puman tuotteiden kanssa”, myhäilee Hannu Heikkinen Haka junnuista. Myös paikallisuus Sportian kanssa on tärkeä osa tätä yhtälöä. ”Olemme valkeakoskelaisena seurana ylpeä siitä, että teemme paikallisten yritysten kanssa yhteistyötä. Sportian kanssa kaikki on sujunut hienosti jopa koko markkinan sekoittaneen koronakriisin aikana.”

”Olemme iloisia, että yhteistyö jatkuu Haka junnujen kanssa. Iloiset ja reippaat ihmiset hyvällä asialla tuovat iloa ja reippautta meillekin! Paikallinen yhteistyö on helppoa ja tuo varmasti lisäarvoa molempiin suuntiin. Seuran ja joukkueiden toimintatavat ovat tulleet meille tutuiksi ja se helpottaa yhteistyötä merkittävästi”, toteavat yhteistuumin Essi, Timppa ja Kari Valkeakosken Sportiasta.

FC Haka junnujen jäsenet ja heidän perheenjäsenensä saavat 15% alennuksen normaalihintaisista tuotteista (ei polkupyörät & sykemittarit) Valkeakosken Sportiasta.