Kylmä suihku kotikentällä B-pojille 24.9.

Kesälämpöisiin tottuneet B-pojat saivat Tehtiksellä maanantai-iltana vastaansa A-lohkon häntäpäässä majailevan Kaapon. Luvassa tiedettiin olevan tiukka taistelu sarjapisteistä ja säilymisestä P17 ykkösessä. Ensimmäisellä puoliajalla pääroolia vetivät Kaapon pojat. Haka sai rakennettua vain muutaman tilanteen vastustajan päätyyn. Näistä mainittakoon Markus Virtasen huikea tykki kuudentoista rajamailta kohti vastustajan maalia, joka piirun verran alemmas suuntautuessaan olisi tuonut helpostusta Hakan tilanteeseen, mutta näin ei kuitenkaan käynyt. Kaapon kärjen painostus haiheutti Hakan puolustukselle murheita ja omien syöttöjen huolimattomuus kruunasi tilannetta. Kaapon ennenaikainen joulu alkoi ensimmäisen erän loppupuolella, kun kaksi perättäistä maalia nassahti huonon tuurin myötä Hakan verkkoihin. Muutamaa hetkeä myöhemmin Hakan huono onni jatkui: käsikosketus palloon, pallo pilkulle ja ensimmäinen puoliaika päättyi tilanteessa 0-3.

Toinen puoliaika käynnistyi samalla kaavalla: Kaapo vei ja Haka sinnitteli perässä. Kaapo jatkoi edelleen isoja avauksia.  Haka kuitenkin vaihtoi miehiä, lisäsi vauhtia ja tempoa ja pistejahti alkoi. 62 peliminuutin kohdalla Oiva Laaksonen sai pallon tarkasti ohjattua Markus Virtaselle, joka vauhtiin päästyään ei tällä kertaa tolppaa kolautellut vaan hienolla vedollaan tasasi tilannetta Hakalle lukemiin 1-3.
Maali herätti loputkin Hakan pelaajat ja tempoa ylläpidettiin tiukasti. Pallo saatiin pysymään enemmän Kaapon pelialueella ja paine kasvoi. Tuomarityöskentelystä kerittiiin olemaan tässäkin pelissä montaa mieltä, vieraskoreus tuntui olevan valttia. Kuitenkin Hakan sitkeä painostus + Kaapon puolustuksen virhe + Hakan pelaajien Oiva Laaksosen ja Wili Valtosen näppärä reagointi tilanteeseen = tilanne 2-3 Hakalle. Peliä oli kuitenkin jäljellä vain viisi minuuttia, eikä lisäaikaa kovin herunut. Sitkeästä painostuksesta huolimatta Haka ei saanut tilannetta enää korjattua ja peli päättyi näihin lukemiin. Haka säilytti tappiosta huolimatta kahdeksannen sijansa A-lohkossa. Jäljellä on vielä kaksi peliä, joiden painoarvo on arvatenkin suuri.

Kaapo pelissä ensimmäisen erän perusteella päätettiin olla jakamatta tähtiä, mutta toisen erän taistelun perusteella tähdet jaettiin seuraavasti: