D12 – Toivottaa kaikille jalkapallon ystäville Hyvää ja Onnellista Uutta Vuotta 2018

Jaa tämä juttu!

Vuosi 2017 on kiva lopetella yhdessä mukavasti ”leikkimielisesti” pelaten. Kentälle päästettiin valmennustiimin lisäksi  kotijoukotkin näyttämään omia pelitaitojaan ja verestämään nuoruusvuosien muistoja.

Pojat hävisivät tämän taistelun tällä kertaa, mutta vuoden päästä tulos on varmasti toinen. Aikuiset miehet joutuivat antamaan kaikkensa kentällä, jotta pysyivät nuorten lupausten tahdissa ja saivat käännettyä pelin omiin nimiin. Alkuun näytti siltä, että pojat vie ja vanhemmat vikisee.

Hauskaa tuntui olevan kaikilla – ja katsomossakin sai touhuja katsella hymyssä suin. Positiivista myös oli se, että kovassa vauhdissa kaikki pelaajat pysyivät terveinä eikä isompia loukkaantumisia tullut. Toki pelin jälkeen useampi isä olisi ehkä saattanut hyötyä lisähapesta 🙂 ja tänään saattoi paikkoja hieman kolottaa!

Erityinen kiitos kuuluu myös meidän ammattitaitoiselle valokuvaajalle – Karille! Kiitos, että jaksat meidän vauhdissa ja kiitos siitä, että olet ikuistanut monta joukkueen/pelaajan hienoa hetkeä tämänkin vuoden aikana!

Näihin tunnelmiin päätämme vuoden 2017 ja otamme vastaan uuden vuoden  sekä uudet haasteet!!