C-tytöt kutsuvat uusia pelaajia

Jaa tämä juttu!

 

04-06 syntyneet tytöt jatkavat ensi kaudeksi C-tyttöjen sarjaan. Oman haasteensa tuo 11v11-pelimuoto, jonka johdosta joukkue tarvitsee lisää pelaajia. Varsinkin maalivahdeista on huutava pula. Joukkueessa on nyt 18 pelaajaa, mutta joukkue kaipaa vielä muutamaa tyttöä mukaan toimintaan.

Kaudella 2017 joukkue osallistui Piirin Superliigaan ja ensi kaudella joukkue aloittaa kauden Piirin Liigassa. Tulevalla kaudella valmennuksesta vastaavat JP Rousku, Sanna-Kaisa Rousku sekä Janne Vierimaa. Jojona jatkaa Minna Santala.

Harjoitukset alkavat 1.11. klo 19 Palloiluhallissa ja siitä lähtien joukkue treenaa kolme kertaa viikossa läpi talven. Mukaan toimintaan toivotaan niin aiemmin pelanneita kuin jalkapallon aloittamisesta kiinnostuneita nuoria tulevaisuuden tähtiä. Tule rohkeasti harjoituksiin tai ota yhteyttä jojo Minna Santalaan.

Lisätietoja antaa jojo Minna Santala (minnasantala@hotmail.com / 0405267302).