D12 Kultaa kahdella joukkueella Fc Espoo Cupista

Jaa tämä juttu!

Viime viikonloppu oli Hakalaisten juhlaa Espoossa kun D12 poikien molemmat joukkueet toivat kultaisen pytyn Valkeakoskelle. Helpolla joukkueet eivät kuitenkaan Espoossa päässeet, sillä tie kärkipaikalle oli vaikea. Molempien joukkueiden maalivahdit olivat kovilla – Hakan kakkosjoukkueen tulosta ratkottiin kahteen kertaan rankkareilla ja ykkösjoukkueen tulosta kerran. Lauantaina molemmat joukkueet ottivat lohkovoiton ja tämä antoi joukkueelle hieman toivoa, että kotiin viedään ainakin jonkun värinen mitali.

Lauantaina ykkösjoukkueen peli oli tahmeaa ja jäykkää alusta saakka, ei lainkaan sellaista mitä se oli ollut viikolla Vuoreksessa kun pojat pelasivat upean pelin Ilvestä vastaan. Vaikka lohkovoitto joukkueelle irtosikin lauantaina niin lähes jokaisella pelaajalla löytyi parannettavaa sunnuntain peleihin mikäli haluttiin taistella mitaleista.  Lauantaina ainoa hetki  jolloin joukkueesta löytyi voiton tahtoa oli iltapäivän pelissä, joka pelattiin Fc Espoota vastaan. Tässä pelissä maalivahtimme sai toisella puoliskolla punaisen kortin ja lensi suoraan ottelusta pihalle. 1-0 tappio asemassa oltiin ja yksi kenttäpelaaja vähemmän.  Punaisen kortin saaminen lisäsi tietysti  jännitystä katsomossa, mutta antoi myös joukkueelle ihmeellisen draivin – sitä voi vain hiljaa mielessä miettiä ja pohtia ”mitä tapahtui?”. Toppari ja kapteeni Eeli Jantunen siirtyi maaliin. Joukkue laittoi pelin nopeasti käyntiin. Pojat onnistuivat pitämään oman maalin puhtaana ja nousemaan 1-1 tasoihin – tätä taistelua oli kyllä hieno  seurata 🙂 Pitäisikö aina pelata pienen paineen alla niin homma toimii ?

Sunnuntaina ensimmäiseen peliin puolivälierässä vastaan asettui PPJ. Peli oli ykkösjoukkueelta edelleen melko väsyneen oloista ja ratkaisua jouduttiin hakemaan rankkarikisasta. Välierässä kohdattiin KTP Kotkasta ja peli oli Hakalaisten hallussa alusta lähtien. Välierästä voitto 5-1.

Loppuotteluun vastustajaksi saatiin HJK – melko legendaarista HJK – Haka 🙂 Alku näytti pahalta HJK:n pyörittäessä peliä, mutta Hakan iskiessä vastaiskuilla taukojohdoksi 3-1 alkoi tuntua siltä, että kyllä se voitto tästä pelistä otetaan. Toinen puoliaika oli jo täysin Hakan tulitusta ja maaleja ropisi. Loppulukemat taululla 7-2 ja voittopytty kotiin.

 

Kakkosjoukkue pelasi hyvää peliä koko viikonlopun. Pelien taso ei horjunut missään vaiheessa vaan joukkueen suoritustaso nousi peli peliltä. Pelit voitettiin joukkuepelillä -joukkueena pelattiin ja joukkueena onnistuttiin.  Joukkueen maalisuhde kertoo paljon joukkueen tiimityöstä, sillä ensimmäisen päivän ja lohkovoiton jälkeen maalisuhde oli Hakalaisille 16-0.

Sunnuntaina kaksi ensimmäistä peliä ratkaistiin pilkkukisalla ja katsomossa sai jännittää, mutta Hakan maalivahti Joonatan Kilpeläinen hoiti pilkkukisat hienosti kotiin. Puolivälierä – ja välierä pelit olivat hyvin tasaisia. Finaalissa PPJ:tä vastaan Haka hallitsi peliä ja voitontahto oli kova. Hakalaisten maalinteko tökki, vaikka paikkoja oli tarjolla runsaasti. Vastustajalle tarjoiltiin yksi pilkku, mutta siitä ei onneksi maalia tullut. Lopulta Haka onnistui maalinteossa ja voitto otettiin kotiin lukemin 0-1!

 

Onnittelut koko joukkueelle ja taustoille!!!