D12 pojilla onnistunut Tervakosken reissu takana

Jaa tämä juttu!

D12 poikien kakkosjoukkue on viikon sisällä pelannut kaksi hyvin erilaista peliä, joista toinen pelattiin viikko sitten torstaina Hakan kotikentällä Saharassa.  Vastaan asettui Janakkalan Pallo eli Janpa.  Peli oli hyvin tasainen ja eikä kummankaan joukkueen puolella nähty runsasta maalijuhlaa. Paikkoja olisi kyllä ollut tarjolla mutta onnistumisia ei nähty. Hakalta puuttui voiton tahto. Peli päättyi lukemin 0-1 Janpan hyväksi.  Hakan joukkuetta on muutaman viikon ajan varjostanut sairastupa sillä syksyn flunssakausi on käynnistynyt ja useampi poika oli tässä pelissä kotona huilmaalassa.

Tällä viikolla joukkueen miehitys oli jo parempi ja Hakalaiset matkasivat keskiviikkona vieraspeliin Tervakoskelle. Tämä peli sujuikin joukkueelta paljon paremmin ja pelissä nähtiin onnistumisia. Ensimmäinen puolisko pelistä oli aavistuksen nihkeää ja tauolle mentiin lukemissa 0-0. Pallonhallinnassa oltiin selkeästi parempia kuin Tervakosken Pato, mutta maalia ei saatu aikaiseksi vaikka paikkoja oli useita.

Toisella puoliskolla valmennus muutti pelimuotoa kesken pelin ja keskikentän vahvuus parantui. Tämä muutos tuotti lähes heti tulosta. Severi Kivimäki keskitti pallon Kasperi Simolalle ja tästä syntyi  pelin avausmaalin. Nappisyötöstä siisti maali!

Myllytys jatkui entistä voimakkaampana ensimmäisen maalin jälkeen vastustajan päässä ja Haka onnistui tekemään 10 minuutin sisään kolme maalia. Peli oli aika lailla selvä tässä vaiheessa. Pelin lopussa neljännen maalin teki Eemeli Salminen, vasurilla komea ”putoava lehti” mikä yllätti vastustajan moken.

Maalintekijöissä oli leveyttä, kun myös Pauli Salin ja Luukas Antila onnistuivat maalinteossa. Maalivahdit pelasivat molemmat hyvin ja pitivät hienosti oman pään puhtaana.  Lopputulos siis Hakan eduksi 0-4, hyvä pojat!