Hakan naisjoukkue kutsuu uusia pelaajia

Jaa tämä juttu!

Hakan naisjoukkue on elänyt haastavia aikoja, kun pelaajisto on talven aikana kokenut menetyksiä, eikä paikkaajia ole tullut samaan tahtiin sisään. Yhteistyötoiminta LeKi-futiksen kanssa on vauhdissa, mutta lisää pelaajia halutaan mukaan. Naisten joukkueen joukkueenjohtaja Marisa Pihlaja-Sillanpää kertoo asiasta lisää.

Kerro hiukan Naisten joukkuen tilanteesta. Kuinka monta pelaajaa on mukana?
Hakasta on noin 8 aktiiista pelaajaa ja muutama harkitsee vielä jatkamista. Lopettamisen syinä ovat olleet opiskelut, työt ja normaali muu elämä niin muilla paikkakunnilla kuin Valkeakoskella. Tammikuun alusta olemme pitäneet yhteistreenejä LeKi-futiksen B- ja C-ikäisten tyttöjen kanssa. Yhteistyö on sujunut todella hyvin, testikuukauden jälkeen kaikki halusivat jatkaa! Lekin Sami Nyyssönen sekä Hakan Lauri Vikman ja Janne Vierimaa ovat vastanneet harjoittelusta. Maalivahdeista on huutava pula! Toivomme pelaavamme Naisten Nelossarjaa, mutta jos emme saa tarpeeksi pelaajia 11v11-sarjaan, niin haluamme pelata ainakin 7v7-sarjassa.

Kuinka usein harjoittelette? Entä kesällä?
Tällä hetkellä treenaamme kaksi kertaa viikossa; maanantaisin klo 20.15 Palloiluhallisa ja keskiviikkoisin 19.30 Saharassa. Kesällä aiomme harjoitella pari kertaa viikossa ja pelata pelin päälle.

Ketkä voivat tulla kokeilemaan joukkueeseenne?
Kaikki ovat tervetulleita! Niin uudet kuin entiset pelaajat otetaan mielellään vastaan. Nyt pelaajien keski-ikä on 20v., mutta mukaan sopivat sekä nuoremmat että vanhemmat futaajat.

Kehen otan yhteyttä, jos haluan tulla kokeilemaan?
Janne Vierimaahan (040-5369960 / janne.vierimaa@gmail.com) tai minuun (040-7607156 / marisa.pihlajasillanpaa@gmail.com). Suoraan kentälle voi myös tulla morjestamaan ja joko katsomaan toimintaa tai ihan kokeilemaan treenaamista.

Miksi kannattaa tulla juuri teidän joukkueeseen pelaamaan?
Meillä on hengeltään loistava ryhmä kasassa! Toivottavasti saamme lisää mukavia futaajia maailman parhaan pelin pariin!

Kuka toimii valmentajana?
Päävalmentajan paikka on auki, mutta apuvalmentajina toimivat Nyyssönen ja Vierimaa.

Kiitos Marisa ja tsemppiä joukkueelle!