D12 – harjoittelun tulos alkaa näkyä kentällä

Jaa tämä juttu!

Hakan D12 pojat harjoittelevat aktiivisesti ja monipuolisesti arkisin. Viikonloppuisin joukkueen harjoitteluohjelmaan kuuluvat fysiikkatreenit painisalilla fysiikkavalmentaja Timo Tikkalan johdolla. Viikonlopuille joukkueen valmentajat yrittävät järjestää mahdollisuuksien mukaan harjoituspelejä. Viime viikonloppuna harjoituspeli pelattiin sunnuntaina Hervannan kuplahallilla ja vastaan asteli jälleen pojille tuttu joukkue TPV Tampereelta. Edellinen kohtaaminen on pojilla vielä melko tuoreessa muistissa, sillä tämä kohtaaminenhan vei joukkueelta alueliiga paikan hyvästä tasapelistä huolimatta.

Sunnuntaina poikien peli kulki ja tämä näkyi lopputuloksessakin. Pojat hallitsivat peliä lähes koko 70 minuuttia kestäneen pelin ajan ja maaliverkko heilui monesti. Lopputulos 9-2 Hakalle piti sisällään paljon onnistuneita syöttöjä, hienoja pelikuvioita ja upeita maaleja. Sunnuntain pelissä pelattiin hienosti joukkueena ja näytettiin vastustajalle mitä syksyn aikana on opittu! Hyvä pojat!