C14 Mustalla harjoitusturnaus sunnuntaina

Jaa tämä juttu!

Haka junnujen C14 Musta aloittaa pelikauden sunnuntaina Saharassa, kun kolmen joukkueen harjoitusturnauksessa ovat tulessa isäntäjoukkueen lisäksi Urjalan Palloseura ja HJS Sininen Hämeenlinnasta. Pelit ovat ensimmäiset C14 Musta -joukkueen historiassa.

Otteluohjelma:
klo 10 Haka Musta – UrPS
klo 11.15 HJS Sininen – Haka Musta
klo 12.30 UrPS – HJS Sininen

Valmentaja Eemeli Puotiniemi on innoissaan tulevasta turnauksesta: ”Olemme treenanneet oikein hyvin talven ajan ja on mukava nähdä miten pojat pärjäävät pelitilanteissa. Toivottavasti saamme tiukkoja otteluita. Aiomme jatkaa harjoituspelejä läpi pitkän talven.”

Turnauksessa on paikalla tietenkin myös kahvio, jossa kannattaa poiketa maistelemaan Haka Mustan äitien ja isien valmistamia leivonnaisia sekä kahvia ja makkaraa.

Tervetuloa Saharaan sunnuntaina!