Erkka haki voittomersun käyttöönsä

Jaa tämä juttu!

Erkka Helmisellä hieno kausi A-pojissa

A-poikien SM-sarjassa hopealle sijoittuneen Haka j / HJS Yj:n keskikenttäpelaaja Erkka Helminen voitti kotiotteluiden tähtipörssin aivan ansaitusti.

Erkka kävi hakemassa Lielahden Vehon myyntijohtaja Marko Sillanpäältä  Mercedes-Benz CLA 200 A Coupé auton viikoksi käyttöönsä. 

TP-49:n ja Haka junioreiden kasvatti Erkka pelasi hienon kauden YJ joukkueessa. Hänen vahvuuksiaan on erityisesti pelaaminen ylöspäin ja vahva pallon eteenpäin vienti. Hyvät harhautukset ja pelisilmä. Erkka tietää milloin kannattaa syöttää ja milloin pitää pallo itsellä. Terävät liikkeet ja suunnanmuutokset ovat myös Erkan tavaramerkit ja erittäin kova kestävyys.

Haka juniorit kiittää Erkkaa kaikista juniorivuosista ja esimerkillisestä harjoittelusta, sekä panoksesta joukkueensa eteen tehdystä työstä kunakin vuonna, kun hän on seuraamme edustanut. Nyt tähtäin ensin Hakan edustuksen pelaavaan kokoonpanoon ja sitten vaikkapa veikkausliigaan.

Erkka aloitti syksyllä Tampereen teknillisessä yliopistossa sähkötekniikan opiskelun ja kertoi, että hyvin on sielläkin hommat lähteneet käyntiin.

Veho Tampere on ollut tukemassa Haka junioreita jo usean vuoden ajan ja yhteistyömme merkeissä useat nuoret miehet ovat saaneet kokemuksen, jota he eivät varmaan tule heti unohtamaan, eli huippuauton käyttöönsä viikoksi.

Haka juniorit kiittää VEHOn hienoa suhtautumista junioritoimintaamme kohtaan.

erkka-saa-mersun

Kuvassa Erkka vastaanottaa Mersun VEHON myyntijohtaja Marko Sillanpäältä.