Hakan D-tyttö joukkueet kohtasivat viimeillä kierroksella FC Nokian joukkueet

Jaa tämä juttu!

D12 matkasivat Nokialle FC Nokian 03:sten vieraaksi.

Taistelu oli hyvää ja peli tasaista, ikäeroa ei huomannut kentällä.

Hyvin torjuneen Haka maaliahti Jasmin Santalan torjuman pallon pisti Nokian pelaaja maaliin, osan odotellessa paitsio vihellystä, mutta pallo vietiin keskelle ja näin tilanne oli 1-0 Nokialle. Haka tytöt pystyivät luomaan paikkoja, vain viimeistely ei onnistunut. Pelin loppupuolella pääsi Nokia tekemään toisen ja näin lopputulos oli 2-0, Haka tyttöjen upesta taistelusta huolimatta.

D13 Haka tytöt kohtasivat Tehtaan kentällä FC Nokian 04 joukkueen. 2 min ja Aava Palman syötöstä pääsi Anniina Passila iskemään 1-0. Nokialaiset hyökkäsivät hyvin ja tulosta tuli 7 min kohdalla, keskitys ja pelaaja vapaana tilanne 1-1. Tästä Hakan pelaajat sisuuntuivat Anniina teki vielä kaksi ja Aava yhden. Puoliaika tilanne 4-2.

Haka tytöille tuli hyvin paikkoja, Nokian maalivahdin hyvin torjuen oli tilanne samana pitkään. Viimeisen 10 minuutin aikana Haka onnistui kolmesti, maalareina Anniina, Jenni Hämäläinen sekä pelin lopussa volttiheiton seurauksena Aava.

Peli oli Hakan pelaajilta hyvää yhteispeliä, syöttöjen onnistuessa, luoden hyviä maalintekopaikkoja. Pelin lopputulos Hakalle 7-2.

Haka tyttöjen kausi jatkuu 8-9.10 pelattavalla Waltikka turnauksella, johon osallistuu 16 tyttöjoukkuetta eri puolilta Suomea. Pelit pelataan Saharan ja Apian kentillä, kaikki tyttö futista seuraavat paikalle kannustamaan Haka tyttöjä hyviin suorituksiin !

Piirinsarjan tilanne:

https://www.palloliitto.fi/tampere/pelitoiminta/tulospalvelu/jalkapallo-2016-tulokset/tytot?&trejp16&T03L