D-tyttöjen piiriliigaa TPV-Haka j. D13, 4-1

TPV _ Haka
Kuva: Kari Ketonen

Piiriliigassa kohtasivat TPV ja Haka j.D13, Raholassa.

Kiivas peli tahti antoi Haka tytöille vain yhden välipäivän edellisestä ottelusta. Tämä ”näkyi” tyttöjen liikkeessä. 11 min kohdalla sai TPV vapaapotkun, josta he siirtyivät 1-0 johtoon. Haka loi hyökkäyksiä , mutta Tamperelaisten maali pysyi koskemattomana.. TPV:n keskitys painui Hakan verkkoon puolustajan kautta ja näin tauko tilanne oli 2-0 kotijoukkueelle.

Toisella puoliajalla Haka tyttöjen liike lisääntyi ja päästiin paremmin hyökkäyksiin.  41 min kohdalla pääsi TPV puskemaan tilanteeksi 3-0. Liekö tästä sisuuntunut Haka joukkue, Juulia Ruutana syötti Olivia Jokisen maalintekoon ja tilanteeksi 3-1.  Haka nosti lisää voimaa hyökkäykseen ja näin TPV pääsi iskemään pelin loppuhetkillä 4-1 maalin, tämä jäi lopputulokseksi.

Pieniä kolhuja tuli kaksinkamppailuista, mutta suuremmilta loukkaantumisilta vältyttiin. Ensiviikolla pelit jatkuvat Ylöjärven Ilveksen vieraina.