Ruusuja kevään valmistuneille

Jaa tämä juttu!

Sunnuntai-iltana FC Haka otteli tehtaan kentällä voitokkaasti JJK:ta vastaan. Ottelutauolla kukitettiin FC Haka junioreiden keväällä ylioppilaiksi ja ammattiin valmistuneet pelaajat. Seura onnittelee valmistuneita pelaajia hyvästä työstä oppilaitoksissaan!

Haka kukitetut 5.6.2016
Pelaajat vasemmalta: A-juniorit Tuomas Lähdesmäki, Matti Jussila, Akseli Tiensuu, Aku Piispanen, Vilppu Leinonen, Timo Viljanen, Kosti Kyläinpää. Naisten joukkueen valmistuneet vasemmalta Karoliina Myllymäki (merkonomi), Tiia Saviahde (kv-merkonomi), Fanni Pelkonen (merkonomi), Fanni Sillanpää (merkonomi), Kerttu Penttinen (YO), Ella Kolu (YO), Pauliina Fuss (YO) ja Ella Jurvanen (YO)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Haka juniorit onnittelevat tyttöjä ja toivottavat menestystä jatkoon. 
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Myös pojille onnittelumme ja menestystä tulevaisuuteen.