D13-tytöt tasapeliin

Jaa tämä juttu!
Fc Noki03 -D13 Haka 2
Kuvat: Kari Ketonen

Fc Noki03 -D13 Haka

Haka D13-tytöt kohtasivat lämpimässä auringonpaisteessa FC Nokian 03 joukkueeen.

Peli oli vauhdikasta ja molemmilla joukkueilla oli paikkansa tehdä maaleja. Haka tytöt siirtyi 0-1 johtoon Juulia Ruutanan vapauttaessa Anniina Passilan maalintekoon ja verkko heilahti, Haka johtoon ! Sara Niemisen pyssy vapaapotkusta osui ylärimaan ja näin Nokia esti lisäosumat ekalla puoliajalla. 22 minuutin kohdalla pääsi Nokia tekemään tasoitusmaalin.

Toisella puoliajalla lämmin ilma vähensi liikettä, mutta peli pysyi tasaisena maalivahtien torjuessa maalinteko tilanteet. Hanna Ketosen upea vastaantulo ja jalkatorjunta oli pelin upeimpia torjuntoja. 41 min sai Haka vapaapotkun ja nyt Saran kuti osui, Haka 1-2 johtoon. Pelin loppupuolella Nokian laukaus painui maaliin ja tulokseksi saatiin, pelitapahtumiin oikeutettu, 2-2.

Seuraava peli on Ma 6.6 18.20 Lotilassa ja vastassa on Ilves vihreä.

Kaikki paikalle nauttimaan viihdyttävää tyttö futista !!