D13 tytöt taistelivat voiton, Anniinalle hattutemppu!

13 Anniina Passila

Haka j. D13 tytöt kohtasivat Ylöjärven Ilveksen, tehtaan kentällä.

Peli alkoi tasaisesti pienessä vesisateessa, mutta se ei peliä haitannut. Molemmat joukkueet pitivät palloa luoden hyökkäyksiä.

Ylöjärven laukaus 18 min kohdalla vei vieraat 0-1 johtoon. Käsivirheestä sai vieraat rangasituspotkun, jonka sijoitti Sara Roiha tarkasti maaliin. Tästä ei kotijoukkue ”lamaantunut” vaan aloitti kovan tasitelun. Tämä johti vielä enen taukoa 1-2 kavennukseen Anniina Passilan toimesta!

Sama taistelu jatkui ja heti tauon jälkeen osui Anniina toistamiseen ja tilantenne tasoihin.

Ja ei kahta ilman kolmatta ajatteli Anniina, hattutemppu ja Haka tytöt 3-2 johtoon ja voittoon. Hakan tytöillä oli hyvä taistelu ilme ja näin saatiin pisteet jäämään kotiin. Samalla taistelulla on lupa odottaa hyviä tuloksia, jokaisen tytön täyttäen hyvin paikkansa!