A-pojat tulessa: vapiseeko Vaasan veri lauantaina 14.5?

Jaa tämä juttu!

Haka/HJS:n A-juniorit jatkavat SM-sarjaa Apian nurmella lauantaina 14.5. Ottelu alkaa klo 14.15  ja vastassa on Vaasan palloseura.

VPS kohdattiin aiemmin tänä vuonna maaliskuussa SM-karsinnoissa Saharassa. Silloin valkopaidat veivät ottelun nimiinsä maalein 3-2. Peli oli vaikea: vaasalaiset ottivat toisella jaksolla kiinni kotijoukkueen kahden maalin etumatkan, mutta ottelu ratkesi lopulta pilkulta Haka/HJS:lle.

VPS oli kuitenkin SM-karsintojen yllättäjä,  ja joukkue selvitti tiensä neljäntenä suoraan SM-sarjaan. Sarjan käynnistyttyä VPS ei kuitenkaan ole onnistunut avamaan pistetiliään, vaan on kärsinyt tappiot Jazzille ja Interille. Haka/HJS puolestaan on ottanut voitot molemmista matseistaan FC Espoota ja JJK:ta vastaan.

Vaasalaiset todennäköisesti janoavat kiivaasti pistepullon korkkaamista, joten kotijoukkueen on oltava tarkkana VPS:n nopean suunnanmuutospelaamisen suhteen. Valkopaidat lähtevät kuitenkin luottavaisina koitokseen. Sairas- ja poissaololistakin on hieman lyhyempi kuin viikko sitten.

Tervetuloa paikan päälle kannustamaan A-pojat voittoon! Vaikka sääennuste lupaa sadetta, Apian katsomon katto pitää vettä ja tauolla voi jouda vaikka kahvit lämmikkeeksi.

Jussila maalinteossa. Masa oli sunnuntaina vaikea pideltävä, ja pelasi muutenkin ehkä kauden parhaan ottelunsa.
VPS kohdataan nyt luonnonnurmella ja hieman kesäisemmissä olosuhteissa kuin karsintapelissä maaliskuussa.