Haka juniorit Palloliiton tasolle 2

Jaa tämä juttu!

DSC_0146_bwFC Haka juniorit pääsivät tiistaina 23.02.2016 tasolle 2 Suomen Palloliiton Laatujärjestelmässä. Tämä tapahtui yhteistyössä FC Haka Oy:n ja Valkeakosken Nappuliigan kanssa. Palloliiton kehityspäällikkö Henri Alho yhdessä Tampereen piirin Mikko Tulosen ja Petri Puronahon kanssa olivat tarkastamassa seuramme kehitystä.

Tason kaksi saavuttaminen on vaatinut mm. erilaisten seuran toimintojen dokumentointia ja dokumentit tulevat pian näkyville myös nettisivuillemme. Ilman sujuvaa yhteistyötä Valkeakosken Nappulaliigan ja Haka Oy:n kanssa emme olisi päässeet tälle tasolle. Taso kolme on tarkoitus saavuttaa syksyn aikana ja se tarkoittaa edelleen syvempää yhteistyötä paitsi valkeakoskelaisten seurojen kesken, niin myös koko EPTK-seuraperheen sisällä.

SPL:n Laatujärjestelmässä on tällä hetkellä neljä tasoa, viides taso tulee käyttöön tämän vuoden aikana. Tasolla 4 seuroja on kolme ja tasolla 3 noin kolmekymmentä. Koko järjestelmässä seuroja on yli 150. Seurojen laatujärjestelmällä kehitetään kokonaisvaltaisesti seurojen toimintaa ja se on ensisijaisesti seuran kehittämisen väline. Kokonaisvaltaisen kehittämisen tavoitteena on tukea seuroja pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen toimintaan, jonka pohjana on vahva seuraidentiteetti ja seuran jäsenistön laajasti hyväksymä toimintamalli.

Lue lisää Laatujärjestelmästä.

DSC_0145_bw