Aleksi Pirttijoen kuulumisia

Jaa tämä juttu!

 

Jalkapallo vaihtuu koripalloon!

Aleksi valittiin ainoana joukkueestaan Mainen osavaltion etelä-vastaan-pohjoinen jalkapallon Allstars-joukkueeseen (etelä). Finaali pelattiin 15.11. ja sen voitti etelä 6-4. Hänellä oli mukanaan iso kannustusjoukko perheenjäseniä ja kavereita. Kaikki senior-luokalla olevat Allstars-pelaajat on myös kutsuttu 6.12. järjestettävään juhlapäivälliseen, joten Aleksi voi juhlistaa siellä niin USA jalkapallokauden päätöstä kuin Suomen itsenäisyyspäivääkin.

Jalkapallokauden päätyttyä Aleksi on aloittanut koripallon pelaamisen. Hän on päässyt kakkosjoukkueen ohella pelaamaan myös ykkösjoukkueessa.

Äiti Maarit Pirrtijoki on jo hieman huolissaan Aleksin kotiinpaluusta kun hän viestitti seuraavaa: ”Aleksi viihtyy vaihto oppilaana erinomaisesti, toivottavasti saamme hänet ensi kesänä kotiin, kun menemme häntä sinne vastaan”

Samoin me täällä Haka junioreissa toivomme, että saamme Aleksin takaisin riveihimme pelaamaan futista. Senior_allstars_7