D13 Alueliigaa: HJS Valkoinen – FC Haka D13 Mustat, 2-4!

Jaa tämä juttu!

haka_uusi

Hakan D-13 pojilla oli tiistailta alla kirvelevä tappiopeli TPS:ää vastaan.

Nyt oli otteluun selvästi latauduttu paremmin ja aivan pelin alkua ja viimeistä paria minuuttia lukuun ottamatta oli Haka selkeästi parempi joukkue.

Ottelu alkoi Hakan osalta nihkeästi mihin osasyynä oli varmasti täysin luokattomassa kunnossa ollut nurmikenttä.

Alku meni kenttään totutellessa ja pallo poltti Hakan poikien jaloissa, mutta jo kuudennella minuutilla Wili Valtonen pääsi tuikkaamaan maalin vierailijoille. Tästä eteenpäin ei Hakalla ollut oikeastaan mitään hätää.

”Haka uskalsi epätasaisesta kentästä huolimatta pitää palloa ja syöttöpeli kulki ajoittain tosi mallikkaasti. Itseluottamus oli tiistailta palautunut takaisin”, totesi pelin jälkeen polvivaivoista kärsivä Sasha Hiltunen.

Pelaajaraadissa tällä kertaa istunut Sanna-Kaisa Rousku antoi kolme tähteä toppari Akseli Korhoselle. ”Akseli teki kymmeniä oikea-aikaisia katkoja ja hänen rauhallista pelin avaamista kelpaa seurata. Muutama harhasyöttö Akselille sattui mutta muuten uskomattoman hieno peli”, perusteli Sanna-Kaisa.

Valmennusta ilahdutti erityisesti parin vaisumman pelin jälkeen hienosti taistelleen ja koko kentällä uurastaneen Wili Valtosen otteet. Lisäksi tehot 2+1 kertoo paljon. Myös Timi Kivikko jaksoi uurastaa koko pelin ja oli tärkeä pelaaja erityisesti puolustuspelissä. Lisäksi saldona Timille hieno maali.

Maalissa Antti Paasi pelasi varmasti ja avasi peliä loistavasti.

Tuloksena siis 2-4. Turhaan päästettiin HJS peliin mukaan lopussa. Kyseenalainen rangaistuspotku ja heti perään toinen maali viimeisillä minuuteilla aiheutti vielä vähän paniikkia Hakan leirissä. Aika loppui kuitenkin HJS:ltä kesken.

Ottelun erikoisuutena alkoi jo hämäräkin haittaamaan toisella jaksolla. Ainakin tuomaria.. Erotuomari huomasi varmasti itsekin, ettei ihan mennyt putkeen, mutta hänen kommenttinsa pelin jälkeen veti valmennuksenkin hiljaiseksi. ”Jouduin seuraamaan paitsioita, joten en nähnyt kaikkia tilanteita”, tuli tuomari pahoittelemaan pelin jälkeen.

Hakan pelit jatkuu jo lauantaina KaaPoa vastaan. Jos samanlainen asenne säilyy joukkueella, pitäisi Kaarinasta ottaa pinnat kotiin.

Tapahtumat:

0-1 6min. Wili (Seeti)

0-2 37min.Timi (Wili)

0-3 45min. Wili (Akseli)

0-4 66min. Seeti (Jeremias)

1-4 67min. HJS

2-4 68min. HJS

 

Juha-Pekka Rousku