D12 Mustat voitti Eloturnauksen harrastajasarjan

Jaa tämä juttu!

Haka Mustat pokaali

Hyvinkäällä HyPS:n järjestämä Eloturnaus oli Haka D12 pojille antoisa, kotiin tuomisina oli turnausvoitto harrastajasarjassa.
Lauantai aamun aikaisesta lähdöstä huolimatta bussissa oli pojilla erittäin rento ja letkeä meininki, mikä enteili erittäin hyvää turnauspäivää.
Mutta kuinka ollakaan aamun ensimmäinen peli ei ollut sitä mitä alkuun uumoiltiin. Pelistä uupui rentous eikä oltu riittävän teräviä maalintekopaikoilla. Pato voitti pelin yhdellä maalilla Hakan hienoisesta hallinnasta huolimatta. Hieman jäi myös harmittamaan tuomarin paitsiona hylkäämä Hakan maali.
Haka – Pato 0-1
20min. 0-1

Päivän toiseen peliin lähdettiin uusin konstein liikkeelle, valmentajat antoivat täyden vetovastuun kapteenille alkuveryttelyihin ja lisäksi otettiin uusi metodi käyttöön ennen pelejä mikä näyttikin toimivan, mutta metodi jääköön salaisuudeksi.
Seuraava peli olikin ihan toista maata, nyt oli sitä kaivattua rentoutta ja terävyyttä. Peliä oli pelattu vain kolme minuuttia kun Oskari pamautti pelin komeimman maalin hienon nousun päätteeksi. Tästä intoutuneena Hakan pelaajat vyöryivät jatkuvalla innolla kohti VJS:n päätyä. Vastustajan maalivahdin loistotorjuntojen ansiosta joukkue selvisi suuremmaltakin nöyryytykseltä, sen verran vahvaa oli Hakan peli.
VJS Häm.kylä white – Haka 0-4
3 min1-0 Osku (Kassu)
16min 2-0 Kassu (Teemu)
19min 3-0 Miro
32min 4-0 Miro (Teemu)

Päivän kolmas peli ja vastustaja Valtti. Pojat jatkoivat siitä mihin edellisessä pelissä jäivät, pallo liikkui pelaajalta toiselle tyylikkäästi ja peliä oli ilo seurata kentän laidalta. Muutama lapsuskin sattui mistä Valtti rokotti välittömästi, mutta mikä tärkeintä voitto tuli ja näin lohkon toinen sija saavutettiin. Tästä olikin hyvä siirtyä hotellille päivälliselle ja levolle hyvissä tunnelmissa.
Haka – Valtti 4-2
2min. 1-0 Teemu (Osku)
6min. 2-0 Sampe (Kassu)
7min. 3-0 om.
14min. 3-1
32min. 4-1 Teemu (Nile)
39min. 4-2

hyvinkäämusta1

Toinen turnauspäivä ja sijoituspelit. Aamupalalla näytti oleva uneliaita poikia minkä johdosta päätimme kävellä kauniina sunnuntai aamuna kentälle, jos vaikka saataisiin pojat hereille tällä konstilla.
Turnauksen neljäs peli ja tavoitteena finaalipaikka. Haka aloitti pelin hyvällä ilmeellä ja taistelulla, paikkoja luotiin tasaiseen tahtiin MuurY:n maalille, mutta ei ihan ollut onnea mukana ennen kuin rävähti ajassa 18min. Tekijänä turnauksen tsempparipalkinnon saanut Teemu Ruonakoski upealla vedolla ylänurkkaan. Mitä pidemmälle peli eteni sitä paremmin pääsi Muurame peliin mukaan ja tasoitus tulikin ansaitusti ajassa 26min. Loppuosa pelistä mentiinkin Hakan puolustaessa ja Muuramen hyökätessä. Vahvan puolustuksen ja maalivahtipelin ansiosta Haka selvisi rankkareille.
Rankkarit oli äärinmäisen jännittävät ja Hakalla kävi myös pientä tuuria. Rankkarit päättyi 6-5 voittoon ja näin Haka eteni finaaliin!!!
Haka – MuurY Rp. 6-5
18min.1-0 Teemu (Nile)
26min.1-1

hyvinkäämusta

Finaalipeliin vastustajaksi asettui TiPS Vintiöt. Hakalla oli tsemppi päällä ja sai pelin rullaamaan heti alusta lähtien eikä Tikkurilan pojilla pahemmin ollut sanan valtaa. Pelissä nähtiin hienoja kuvioita ja loistavaa pelin hallintaa, mutta maalia saatiin odottaa varsin pitkää ennen kuin Nile teki puolittaisen läpiajon päätteeksi maalin.Toinen maali tulikin heti toisen erän alkuun Tuukan loistavasta syötöstä kun Sampe tykitti pallon komeasti ylänurkkaan. Enempää ei pelissä maaleja nähty ja näin Haka vei fiinalimatsin ja voitti Eloturnauksen harrastajasarjassa.
TiPS Vintiöt – Haka 0-2
16min. 1-0 Nile (Teemu)
21min. 2-0 Sampe (Tuukka)

Voittaja joukkueessa pelasivat, Marko,Jonni,Niilo,Jere,Johannes,JoelKasperi,Miro,Teemu,Samuli,Oskari, Valtteri, Tuukka,Kosti,Niilo-Eemeli.

Video palkintojenjaosta: https://www.youtube.com/watch?v=QE3utcCUXrE