A:n tähtikisan tilannekatsaus

Jaa tämä juttu!

A:n SM-sarjaa on kymmenen ottelua takana ja kahdeksan jäljellä, joten tähtikisassa on välikatsauksen aika. Kotiotteluita on takana neljä ja niissä tähdet ovat jakautuneet jopa yhdeksälle eri pelaajalle, mutta yksi on ollut tähän asti ylitse muiden: Jami Kyöstilä. Jami on kerännyt peräti kahdeksan tähteä. Hän on hurmannut tähtien valitsijat räjähtävällä nopeudellaan, hyvällä puolustamisellaan sekä sahaamalla oikeaa laitaa pitkin pelin alusta loppuun.

Syyskierroksella kotiotteluita on kuitenkin luvassa vielä viisi, joten kaikki on vielä auki. Jamilla ja monella muulla pelurilla on myös asepalvelus käynnissä, joka saattaa näkyä heidän otteissaan, mutta oletettavasti vain positiivisessa mielessä. Positiiviset olivat kaikkien A-poikien otteet ainakin viime ottelussa Espoossa, kun Honka kaatui lähes ylivoimaisella esityksellä lukemin 5-2.

Jäljellä olevista kotiotteluista kaksi pelataan Valkeakoskella ja kolme Hämeenlinnassa. Ensimmäinen kotiottelu on tulevana lauantaina 8.8 Valkeakoskella. Silloin vastaan asettuu rakas vihollinen HJK.

Helsingissä joukkueiden välinen ottelu päättyi Klubin 3-1 voittoon, joten lauantaina on revanssin paikka. Ottelu alkaa kello 13.00 ja pelipaikkana toimii samettinen Apian nurmimatto.
Lämpimästi tervetuloa kannustamaan A-pojat voittoon!
Tähtikisan virallinen tilanne:
 
EmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmojiEmoji   Jami Kyöstilä
EmojiEmojiEmoji  Matias Caven, Anton Popovitch ja Akseli Tiensuu
 
EmojiEmoji  Eric Bullock ja Aapo Mäenpää
Emoji  Matti Jussila, Joonas Immonen ja Vilppu Leinonen