Lauantaina Tehtikselle!

Jaa tämä juttu!

FC Hakan edustusjoukkue kohtaa lauantaina AC Oulun tärkeässä Ykkösen kamppailussa. Yhteistyössä Työväen Musiikkitapahtuman kanssa Haka tavoittelee matsiin jopa 3000 katsojaa. Ja tietysti FC Haka juniorit haluavat edesauttaa tätä tavoitetta saapumalla runsain joukoin Tehtikselle.

Ottelun lähtökohdat ovat mielenkiintoiset, sillä molemmat joukkueet haluavat kiihkeästi mukaan nousutaisteluun. Haka löytyy sarjataulukosta sijalta viisi ja AC Oulu yhden pykälän perästä, mutta samalla pistemäärällä. Molemmat joukkueet ovat seitsemän pistettä perässä sarjajohtaja Turun Palloseuraa, joten todella tärkeät kolme pistettä ovat jaossa launtaina. AC Oulu on viime otteluissaan ollut todella vahva, voittaen kolme viimeisintä matsiaan. Myös Haka näytti piristymisen merkkejä viime kierroksella voittaen FC Jazzin Kultti-Japen viime hetken maalilla 2-1. Hakan otteluissa maalikeskiarvo on ollut tällä kaudella peräti 3,35 joten pienimuotoisen maalitakuun voisi lupailla lauantaille.

Lauantaina on myös erinomainen mahdollisuus nähdä Hakan omia junnuja sekä nuorta sukupolvea kentällä. Viime ottelussa avauskokoonpanossa olleista peräti neljä olivat vielä A-juniori-ikäisiä. Juho Pirttijoen johdolla ”junnut” ovat saaneet ja ansainneet paljon vastuuta tällä kaudella. Tämä antaa varmasti uskoa omaan tekemiseen jokaiselle Vanlin ja Hakan junnulle.

Ottelu alkaa kello 16.00 ja junnut pääsevät pelipassilla luonnollisesti maksutta. Musarirannekkeella myös vapaa pääsy ja kausikorttilainen saa kaverilleen lipun peliin vain viidellä eurolla. Täytetään Tehtis yhdessä!

Luonnenäyttelijät Mikkis Latosaari ja Niilo Mäenpää kutsuvat tällä videolla kaikki mukaan: