P13 Mustat WasaFootball Cupissa hopealle, Valkoiset yhdeksäs.

Jaa tämä juttu!

Ryhmähenki ja asenne.

D13 Mustat ja Valkoiset saivat nauttia hienosta kelistä Vaasassa 3.-5.7.2015 pidetyssä WasaFootballCupissa.

Mustat sijoittuivat turnauksessa hienosti hopealle ja Valkoiset voittivat viimeisen ottelunsa VPS:ää vastaan sijoittuen 9:ksi.

Paikalla oli hieno olla mukana. Pojista huokui positiivinen asenne koko turnauksen ajan ja peliesitykset olivat huippuluokkaa.

Maalit olivat komeita, pallo liikkui, miehet liikkui, puskumaaleja nähtiin ja maalivahtien torjunnat olivat häikäiseviä. Kelpaisivat YouTubeen katseltavaksi.

Tätä on jalkapallo parhaimmillaan. Toisten kannustamista, yhteen hiileen puhaltamista ja hienoa joukkuehenkeä.

Mustat pelasivat turnauksessa 6 ottelua, valkoiset 5. Loppuottelussa Mustat saivat vastaansa VPS:n ykkösjoukkueen. Mustien alkusarjan suvereeni hallinta ja häikäisevät otteet ei saaneet ansaittua palkintoa. Muutama asia jäi jossiteltavaksi, mutta kaikki ei ole aina omissa käsissä.

Valkoisille sattui huono tuuri alkusarjan kentissä, koska 2 ensimmäistä peliä jouduttiin pelaamaan todella kuumassa Fenniahallenissa. Ei ihme, että jalka painoi. Ei se mitään, seuraavista peleistä tuli tasuri ja 2 voittoa. Peli parani mitä pidemmälle mentiin.

En ala erottelemaan joukkueesta ketään erityisesti vaan annan kunnian kummallekin joukkueelle. Kentällä kaikki alkoivat kaikkensa ja vapaa-ajallakin kaikki sujui mallikkaasti.

Kyllä voi olla ylpeä pojista.

Hyvä pojat! Nyt ansaitulle vapaalle ja sitten jatkamme kohti syksyn koitoksia.