Tarkka puolustus peli takasi pisteet D-tytöille

Jaa tämä juttu!

20150604_192841D-tytöt matkasivat Forssaan, Ryskettä vastaan, hyvällä asenteella. Peliin lähdettiin 10 tytön voimin, joista jokainen osoitti taistelullaan haluvansa täyttä pistepottia !

Puolustuksen kolmikon (Ella, Sara, Salla) pitäessä vastustajat tiiviisti he varmistivat maalivahti Jutta Kortelaisen nollapelin. Keskikentällä uurastaneet Emma, Iiris, Olivia sekä Juulia loi hyvin paikkoja kärjille, Jennalle sekä Jennille.

Toisen puoliajan aluksi purjehti Jenna Lehto läpiajoon ja sivalsi Hakan 0-1 johtoon. Tämän jälkeen oli molemmilla hyviä ratkaisu paikkoja. Juulian  syötöstä Jenna teki illan toisen täysosuman ja tämä varmisti täydet pisteet Haka tytöille.

Pelissä tsempparina palkittiin puolustuksen taistelija Ella Seeck.

 

Haka junioreiden D-tyttöjen seuraava peli on Lammilla Keskiviikkona 17.6 klo 18.00.