D13 Mustien pisteputki poikki Kupittaalla.

Jaa tämä juttu!

Toukokuun viimeinen päivä tuulisella Kupittaan urheilupuistolla ei saanut arvoistaan loppua kun FC Hakan D13-juniorit kaatuivat saappaat jalassa TPS:aa vastaan numeroin 4-1.

image

Pelin alku oli tasaista vääntöä kummaltakin osapuolelta tunnustelleen ja paikkoja hakien. Kova tuuli toi oman lisänsä tilanteisiin ja varsinkin avauksiin. Lisäksi pieni kenttä on tässä ikäluokassa jo aivan liian paljon peliä muokkaava elementti.

Pelin 9″ minuutilla pallo pomppi hieman onnekkaastikin Hakan maalilla ja TPS pääsi rokottamaan ohi maalivahti Antti Paasin. Tästä ei Haka kuitenkaan lannistunut vaan jatkoi sitkeästi omaa peliään kohti TPS:n maalia. Paikkojakin oli, mutta ei pomppinut meille.

Pelin mustat minuutit osuivat minuuteille 15″ ja 16″. TPS rokotti toisen hieman onnekkaasti ja toisen tekemällä kulmatilanteesta hienon puskumaalin. Antti näissäkin mahdottoman paikan edessä.

Haka ei antanut periksi. Ajassa 17″ Wili Valtonen antoi nappisyötön Veeti Jokiolle. Pallo maaliin Veetin toimesta. 3-1. Hyvä Veeti! Tämän jälkeen peli tasaantui. Puoliajalle tilanteessa 3-1.

Toinen puoliaika meni tasaisesti vääntäen. Kummallakin oli omat paikkansa pariinkin otteeseen, TPS teki vielä yhden, Hakalle luu käteen. Lopputulos 4-1.

Peli kaatui TPS:n pariin hieman onnekkaaseen maaliin, parempaan liikkeeseen, maalipaikkojen hyödyntämiseen ja rauhallisuuteen pelin rakentelussa.

Joukkueena kuitenkin taistellaan, hävitään ja voitetaan. Päät pystyyn ja kohti seuraavaa koitosta. Virheistä opitaan ja niitä korjataan harjoittelemalla. Alkaen heti huomenna klo 18:00 Saharassa.

Onnistujat: yllä mainitut pistemiehet ja Antti.

Maalit: 17″ Veeti (Wili)

Päivän onnellisin mies löytyi kuitenkin ratin takaa. Kuskimme tempaisi Auran ABC:lta 160€ Täyskädestä. Ja näin.