Haka B voittoisana

Jaa tämä juttu!

Haka

B-pojat otti kevätkauden toisen voittonsa, Rauhalan nurmella pelatussa ottelussa. Vastustajaksi saapui VG-62, jonka Haka voitti lopulta 4-0 (1-0)

Ensimmäisen jakson alussa vaikutti siltä, että olisi tulossa tasainen ottelu, peli aaltoili päästä päähän ja kummallakin joukkueella oli useita vähintäänkin kohtuulliseksi laskettavia maalintekopaikkoja. Haka oli kuitenkin lähempänä maalintekoa, ensin Akun veto osui ylärimaan, hetkeä myöhemmin Juppe potkaisi vaparista tolppaan.

Ensimmäisen jakson ainoa maali syntyi Hakan hienosta vastahyökkäyksestä. Pallo riiston jälkeen nopeasti, painottomalta puolelta hyvin nousseelle, laitapuolustaja Jondelle puoleen kenttään, tämä kuljetti päätyä kohden ja antoi hyvän ulospäin kiertävän keskityspallon. Waltterin ja Jupen oikea-aikainen liike pallon lentolinjalle ja Waten pusku maaliin. Nopealla suunnanmuutoksella saatiin luotua 3 /2 ylivoimatilanne vastustajan päätyyn.

Toisen jakson ensimmäisen maalin Hakalle laukoi Kokki n. 20 metristä. VG maalivahdi potkaisi tilanteessa ohi pallosta, joten tämä meni hiukan hänen piikkiinsä. Pelin hallinta ja ote siirtyi tässä vaiheessa selvästi Hakalle. Hakan 3-0 maali syntyi Waten hyvästä aktiivisesta yksilösuorituksesta. Wate riisti pallon itselleen, maalivahdin tullessa hiukan myöhässä maaliltaan ulos, ja viimeisteli varmasti. Hakan neljännen maalin viimeisteli Juppe. Maalinedustan hässäkäkkä jossa maalivahti haparoi Akun korkean vedon eteensä, pallolle ensimmäisenä ehtineellä Jupella oli helppo työ laittaa pallo maaliin.