C14 YJ1 JA KAARINAN RYÖSTÖ

Jaa tämä juttu!

Alueliigan ensimmäinen kaukomatka sattui äänestyspäivälle eli 19. huhtikuuta. Suuntana oli Kaarina – tuo Turun Kauniainen. Tiedossa oli hyvä vastus, KaaPo.

Kevät on kiireista aikaa; lähtöpaikka Saharassa ei kääntymään mahtunut, kun Nappulaliiga pelasi Citymarket turnausta. Kaarinassa joku toinen turnaus ja pukukopit täynnä, joten meidän pukkarit löyty ”toiseltpuoltmäkkee.” Aurinko pilkotteli ja tuuli sivulaitasesta.

Mutta itse peliin. Kaapo syötteli ja piti palloa näyttävästi omalla puoliskollaan. Keskialueella oli kuitenkin tungosta kuin Turun torilla ja KaaPon eteneminen pysähtyi täysin. Ohjeet oli, että pelataan järkevästi, prässätään sovitusti eikä juosta itseämme puhki. Kun isketään niin isketään kunnolla ja kovaa. Ja mennään eteenpäin. Salamasota-taktiikka puri ja KaaPo ei oikein tiennyt mitä tehdä.

Ajassa 10’ ja 12’ tutut herrat, Niklas ja Tomy, tutummin Späde ja Tomppa , iskivät kauniin kliiniset maalit mieheen. Kun vielä 34’ Markus vihdoin sai sooloiltua apinan selästä, oltiin jo turvallisessa 0-3 tilanteessa.

FC HAKA  "in action" KaaPon maalilla
FC HAKA ”in action” KaaPon maalilla

Toinen puoliaika lähti mukavasti käyntiin, kun Späde lisäsi johdon 0-4.  Ja sitten yht’äkkiä.

Se perisuomalainen paniikki. Siis se ”Ruotsi-ottelu”-syndrooma, kun purkupallot jostain ihmeen syystä kimpoilevat omiin pelaajiin ja lopulta vastustajalle. KaaPo pääsi peliin mukaan kaventamalla 3:ssa minuutissa 2-4. Haka osoitti kuitenkin henkistä kanttia, kun Tomppa muutama minuuttia notkahduksesta katkaisi KaaPon pyristelyt ja sivalsi tilanteen 2-5.

Loppu olikin sitten enemmän tai vähemmän väsyneiden pelaajien vääntöä kunnes 80minuuttia tuli täyteen.

Nostetaan pelaajista esille Otto, joka teki pyyteetöntä työtä laitapakkina ylös ja alas, paikaten Tompan hetkittäiset höögailut. Kysykää valmentajalta, mitä se sitten tarkoittaakin. Joonas teki hyvää jälkeä toisella laidalla erityisesti 1. puoliajalla. Markus onnistui maalinteon lisäksi rakentelussa ja oli spagetti-jalkoineen joka välissä kairaamassa. Puolustuksessa Olli teki pari mukavaa ”seiviä” hektisimmillä hetkillä.

C14 FC HAKA YJ1 voittoputki on jatkunut nyt kolme peliä putkeen. Ja sen on varmasti pistetty merkille. Alueliigassa johtopaikka on hallussa. Mutta se on tuulinen. Seuraavaksi vastaan asettuu Turun Inter musta. Ja päivä on se ”päivä”. Siis se, kun FC HAKA – HJK kohtaavat Suomen Cupissa. Ja C14 Alueliigaa vain 3 tuntia sitä ennen. Tehtiksellä

FC HAKA j / LeKi kokoonpano:

Samu (1), Antti(4), Ville To(9), Joonas K.(10), Aku(11), Joonas V.(14), Tuomas(17), Niklas(19), Vikke(21), Olli(27), Markus(31), Tomy(35), Otto(42)

FC HAKA j / LeKi maalintekijä(syöttäjä):

10’:                      0-1                      19(31)

12’:                      0-2                      35(19)

34’:                      0-3                      31(-)

44’:                      0-4                      19(-)

45’:                      1-4

47’:                      2-4

50’:                      2-5                      35(-)

Missähän ne palkinnoksi luvatut Subit on?
Missähän ne palkinnoksi luvatut Subit on?

FC HAKA j / LeKi seuraava peli: 26.4 klo 13:00 , Tehtis.