C14 pojat: FC Haka j. – Ilves Keltainen

Jaa tämä juttu!

FC Hakan C14 pojat pelasivat harjoitusottelun Ilves Keltaista vastaan tiistai-iltana 16.12  Tehtaan kentällä.  Ottelu päättyi tasapeliin 1-1.

Pallonhallinta oli Ilveksellä, mutta ensimmäisen maalin teki Haka.  Tomy Nurmesniemi kaadettiin rangaistusalueella ja Tomppa pisti pallon pilkulta yläpesään.

Ilveksen hallinta ja syöttöpeli oli Hakaa parempaa, mutta tehotonta.  Lisäksi kentän paras pelaaja, Hakan maalivahti Samu Lindgren, otti kiinni kaiken mahdollisen.  Ja mahdottoman.  Lopulta Ilveksen painostus tuotti tulosta, kun pallo kimposi omasta pelaajasta maaliin.

Loppu tahkottiin sitten tasaisen tappavasti samaan malliin.  Ilveksen pelaajat onnistuivat Hakaa paremmin pallonkäsittelyssä jäisen liukkaalla kentällä ja syötöt napsuivat omille.  Hakan poikien esityksestä tuli mieleen laulun sanat: ” Kauas pallot karkaavat..”   Hakan valmennuksen harmaita hiuksia lisäsi myös muutaman runkopelaajan puuttuminen vahvuudesta.  Joukkueesta Markus Virtanen esiintyi edukseen hyvällä pelillä ja pallokosketuksellaan.

Tilastot:  12 min ,1-0 (rp) Tomy Nurmesniemi; 25min, 1-1