Kari Martonen päävalmentajaksi, Hakanen A-poikien vastuuvalmentajaksi

Jaa tämä juttu!
Martsi FC Hakaan
”Ilo ja kunnia tulla Hakaan” -kertoi Martsi Kuvan otti Henry Rantaniemi

”On suuri ilo ja kunnia palata takaisin synnyin kaupunkiin” -totesi Martsi

Martsi palaa yhdeksän vuoden jälkeen takaisin valmentajaksi Hakaan. Hän teki Hakan kanssa kolmen vuoden sopimuksen, jonka aikana on tarkoitus päästä takaisin veikkausliigaan.

”Omille kasvateille annetaan tietenkin mahdollisuus päästä mukaan rinkiin, mutta kyllä se vaatii pelaajilta sitoutumista kovaan työntekoon ja itsensä kehittämiseen. Itsestään selvää ei pelipaikan saaminen tietenkään voi olla, vaan se pitää kaikkien ansaita.” kertoi Martsi näkemyksistään.

Lauri Hakanen on nimetty Martsin kakkosvalmentajaksi ja samalla A-poikien vastuuvalmentajaksi. Lauri on kolmekymppinen kaveri ammatiltaan fysioterapeutti, joka on pelannut itse futista ykkösessä ja kakkosessa. Hän asuu Hämeenlinnassa yhdessä avovaimonsa kanssa.

Lauri on toiminut eri poikamaajoukkueiden fysioterapeuttina ja toiminut myös fyysisenä valmentajana.

Lauri on toiminut aiemmin B-poikien valmentajana, sekä kykyvalmentajana. Menneellä kaudella hän osallistui FC Hämeenlinnan miesten valmennukseen.

”Mielelläni tartun haasteeseen ja lähden vetämään Haka – HJS A-poikien yhteisjoukkuetta, sekä edustusjoukkueeseen Martsin avuksi.” -totesi Lauri.