Mikkelin Palloilijat Hakan D12 -poikien vieraana

Jaa tämä juttu!
Haka MP museolla
Yhteensä n. 50 poikaa kuunteli tarkkaavaisesti Jallun Ja Teemun esitystä

Mikkelin Pallon  n. 20 junioria saapuivat viettämään yhteistä leiripäivää Hakan D03 -joukkueen kanssa. Edellisen päivän lumisade aiheutti pienet järjestelyhässäkät, mutta lopulta saatiin onneksi kaikki pelit siirrettyä palloiluhalliin pelattaviksi.

Päivä alkoi palloiluhallissa peleillä, jonka jälkeen oli  yhteinen lounas jalkapallomuseolla, missä pojat pääsivät samalla tutustumaan museoon ja toisiinsakin.

Haka mp Wiss
Jallu Wiss kertoo pojille harjoituksen sisällöstä

Museolle saapuivat myös palloliiton edustajat aluevalmentaja Teemu Eskola ja U18 maajoukkuevalmentaja Jarkko Wiss, jotka kertoivat Palloliiton pelaajapolusta pojille. Lisäksi he kertoivat miten Palloliitossa tarkkaillaan pelaajia ja mitä ominaisuuksia pelaajalta vaaditaan, jotta pääsy maajoukkueeseen on mahdollista.

Sitten siirryttiin taas hallille, jossa oli Teemun ja Jallun vetämät treenit. Harjoituksen pääpainot olivat kentällä havainnointi (näkö, kuulo, tunto), oikeiden päätösten teko ja mahdollisimman hyvä tekninen suorittaminen.

Sitten vielä päivän päätteeksi pelattiin. Mikkelin Pallon pojat osoittivat taitonsa ja kovuutensa, mutta hyvin pelasivat myös Hakan pojat , jotka käytännössä pelasivat ensimmäisen kerran yhdessä joukkueena. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin…

Teemu Eskolan mukaan päivä oli erinomaisen onnistunut ”Saimme hienosti pojat keskusteluun mukaan museolla ja Jallu sai vastata kysymyksiin millaista oli pelata ammattilaisena ulkomailla. Kaikkiaan päivä oli hyvin antoisa sekä meille taustoille, että nuorille MP:n ja Haka j:n pelaajille. Oli hienoa olla mukana” – totesi Teemu viikonlopun jälkeen

Haka MP 2
Teemu Eskola kertoo ja Pekka, sekä pojat kuuntelevat