B-poikien kauden Subway-pelaajat

Jaa tämä juttu!

Hakan B-poikien Subwaypelaajat on valittu kuukausittain. Kriteereinä ovat olleet asenne ja motivaatio itsensä kehittämiseen.

Kesäkuussa B1-joukkeen pelaaja oli Alex Hård. Axu on tuonut joukkueeseen hyvää ja rentoa ilmettä. Hän on joukkuepelaajana ja joukkuetovereita kannustava. Otteluissa hän on ollut kurinalainen, mutta pelitilanteissa sopivan röyhkeä.

B3 valitsi vastaavasti subbarikseen Juuso Ylisen. Hän on tunnollisesti harjoitteleva luotettava toppari, jolta myös maalinteko on onnistunut.

Elokuun kalenteripojiksi raati valitsi B1:stä Jussi Tuomisen ja B3:sta Eeli Jokisen. Jussi on pelikaveriensa arvostama ”haalariosaston” mies, joka ansaitsi avauskokoonpanon paikkansa sinnikkyydellään ja kestävyydellään. Eeli puolestaan on aktiivinen treenari. Pelipäällä ollessaan hän on ollut vaikeasti pidettävä laitalinkki.

Joukkueiden syyskuun pelurit kunnostautuivat syyskierroksella. B1:sä pelaava Ertürk Sargin on tunnettu taistelijana ja soturina, joka pelaa joukkueelleen. Hän vaatii itseltään ja joukkuekavereiltaan, mutta osaa myös kannustaa ja rohkaista. B3:n Robert Mattila on hyvällä asenteella treenaava puolustaja. Roopelle laitanousut ja osallistuminen maalintekoon olivat tuttua kaikissa peleissä.

Onnea ja menestystä palkituille myös jatkossa!

SubwaySandwichBIG