Mersukisa päättyi tasapeliin

Jaa tämä juttu!
Sekä Erkka Helminen (vasemmalla) että Mikko Ananin pääsevät kruisailemaan mersulla, kun Veho Lielahti tuplasi tähtikisan autopalkinnon.
Sekä Erkka Helminen (vasemmalla) että Mikko Ananin pääsevät kruisailemaan mersulla, kun Veho Lielahti tuplasi tähtikisan autopalkinnon.

Hakan A-junioreiden perinteinen tähtikisa päättyi ensimmäistä kertaa tasapisteisiin, kun SM-sarjan viimeisen kotipelin tähtiraati Ville ”Viki” Kauppinen palkitsi Ilves-ottelun päätteeksi Erkka Helmisen yhdellä tähdellä. Se nosti keskikentän taiturin tasapisteisiin maalivahti Mikko Ananinin kanssa.

A-junioreiden taustat tulkitsivat tähtikisan kirjoittamattomia sääntöjä niin, että tasatilanteessa palkintomersun saa viikoksi se, joka on pelannut enemmän täysiä kolmen pisteen otteluita. Sääntösaivarteluihin ei kuitenkaan tarvinnut turvautua, kun tähtikisan sponsori Veho Lielahti lupasi auton molemmille pelaajille vajaaksi viikoksi.

Haka A päättää kautensa lauantaina, kun se kohtaa SM-sarjan päätöskierroksella HJK:n Helsingissä. Uutuuttaan hohtava Mersu ilmestyy katukuvaan syyslomien jälkeen, kun molemmat palkittavat ovat maisemissa.

Mersukisa tuo lisäkipinää Haka A:n kotiotteluihin. Katsomosta valittava yhden hengen tähtiraati palkitsee kotijoukkueen kolme parasta pelaajaa, ja kauden päätteeksi myyntijohtaja Marko Sillanpää luovuttaa auton avaimet eniten tähtiä keränneelle pelaajalle.

Tänä vuonna mersusta kilpailtiin poikkeuksellisesti kahteen kertaan, sillä Ossi Lindeman pääsi auton rattiin jo keväällä SM-karsintojen päätteeksi. Marko Sillanpää lupasi autopalkinnon myös kesän SM-sarjaan, ja tasapelin vuoksi vielä tuplasi palkinnon.

 

 

Tähtikisa 2014

Mikko Ananin 9
Erkka Helminen 9
Elias Tolvanen 7
Jesse Oksanen 5
Eric Bullock 5
Aki Sihvonen 4
Kim Lingman 3
Juho Pirttijoki 3
Eemi Räsänen 2
Joonas Ritonen 2
Ossi Lindeman 2
Matti Jussila 2
Anton Popovitch 1