D12 SalPa-cupin ykkösen voittoon

Jaa tämä juttu!

d12-saloHaka D-02 valkoinen lähti lauantaina Salpa Cupiin hakemaan uutta nostetta syksyn Piiriliiga peleihin. Turhaa reissua ei tehty, kun viimeisen pelin jälkeen maaliero näytti vakuuttavasti 16-2. Hakan peli ei juuri missään vaiheessa kokenut taantumista. Pallo liikkui, pelaajat liikkui ja vetoja viuhui hyvään tahtiin, pääasiassa maalia kohden. 5peliä, 5 vakuuttavaa voittoa. Alkusarjassa ei ollut pojille vastusta. 2-0, 3-0 ja 7-1 lukemat taottiin taululle. Sunnuntaina välierä pelissä jatkettiin siihen mihin lauantaina jäätiin. 2-0 lukemat taottiin jo ensimmäisen 10 minuutin aikana. Finaalissa Hakaa vastaan asettui Salpan -02 joukkue. Ottelu eteni ekalla jaksolla hiuksen hienosti Hakan hallinnassa. Ja ekan jakson jälkeen tilanne olikin 2-0. Toisella jaksolla alkoi jalka painaan pojille selkeästi ja virheitä alkoi syntyä. Kaveri pääsikin kaventamaan tilanteen 2-1 todella upealla kaukolaukauksella yläkulmaan, mutta siihen jäi Salpan pyristely ja Haka kruunattiin voittajaksi.
Valmentajan mielipide turnauksesta oli hyvä. Onnistuttiin laajalla rintamalla joukkueena. Moni pääsi tekemään maaleja ja syöttämään niitä. Myös puolustus päässä päästiin välillä paraati pelastuksiin. Kaiken kaikkiaan turnaus sujui hienosti ja tuloksellisesti todella hyvin.
E.P

Voitokkaassa joukkueessa pelasivat Miska Hallikas, Veeti Jokio, Julius Kilpeläinen, Mikko Laakso, Eetu Leiri, Matias Manninen, Jiri Motturi, Lauri Peltoniemi, Arttu Ronkainen, Jani Suhonen, Otto Tikkala, Vesa Tuomi, Wiljam Valtonen ja Vikke Viitanen. Valmentajana Eemeli Puotiniemi, jojona Jonne Hallikas ja huoltajana Ari Laakso.

Turnauksen tuloksia voi katsoa osoitteesta http://www.jopox.fi/salpa/uutiset/74923/salpa-cup-2014-tulokset