D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

Jaa tämä juttu!

D12-Timi-KivikkoD-12 poikien heinäkuun Kuukauden Subway-pelaajina palkittiin mustien Timi Kivikko ja valkoisten Veeti Jokio. Palkintona pojat pääsevät nauttimaan ateriat Valkeakosken Subwayhin.

Valkeakosken Subway on antanut seuraavat kriteerit kuukauden pelaajien valintaan:

”Hyvä jätkä on ajoissa treeneissä, palavereissa ja peleissä, kannustaa joka tilanteessa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Hän ottaa muut huomioon ja osaa käyttäytyä asiallisesti tuomareita, vastustajia, omia joukkuekavereita ja ohjaajia kohtaan.”

Valkeakoskelainen Timi on nostanut kesän aikana huimasti tasoaan ja näyttänyt koko joukkueelle taistelu mallia. Timi on pelannut ennakkoluulottomasti isokokoisia ja taitavia vastustajia vastaan kiven kovassa Etelä-Länsi-liigassa, nostaen itsensä joukkueen runkopelaajiin. Kova harjoittelija, joka tulee kaikkien kanssa toimeen.D12-Veeti-Jokio

Valkeakoskelainen Veeti on pelaaja, jonka taistelutahdosta ja yrittämisestä koko joukkueen kannattaa ottaa mallia. Nostanut koko kauden tasaisesti tasoaan ja enää ei olla kaukana siitä, että Veeti on mustien mukana pelaamassa. Pelaa loistavaa kesää laitalinkkinä, tehden vaarallisia nousuja laidaltaan juoksunopeudellaan. Jos harjoittelu jatkuu samanlaisena niin tästä pojasta kuullaan vielä.

Tsemppiä syksyn peleihin ja harjoitteluun, jatkakaa samaan malliin.