Haka – Inter tiistaina Apialla

Jaa tämä juttu!

Haka aloittaa A-poikien SM-sarjan syyskierroksen kotiottelut tiistaina, kun Inter vierailee Apialla. Kevätkierroksen ottelussa SM-sarjapaikasta vielä nautiskellut Haka ei ollut parhaimmillaan, vaan turkulaiset veivät pisteet Kupittaalta.

Valkeakoskelle saapuu ärsytetty Inter. Kaksi peräkkäistä tappiota ovat pudottaneet turkulaiset kärkikahinoista: ensin KuPS nöyryytti Interiä kotonaan 9–1, ja sitten Ilves ryösti Kupittaalta pisteet maalein 0–1.

Haka on tällä hetkellä kuntopuntarin ykkösjoukkue: alla on 4–0 kotivoitto HJK:sta sekä 6–1 ja 4–2 vierasvoitot Ilveksestä ja JJK:sta.

Kotijoukkue ei saa tiistaiseen Inter-otteluun kaikkia pelaajiaan. Erikoisraja- ja laskuvarjojääkärikoulutus pitävät Veeti Liljedahlin ja Elias Tolvasen Kaakkois-Suomessa, Juho Pirttijoki puolestaan matkaa maajoukkueleirille Eerikkilään. Varamieheksi nimetty Erkka Helminen jännittää ensimmäistä maajoukkuekomennustaan alkuviikon ajan.

Haka – FC Inter alkaa Apian kentällä 19.8. kello 19.

sarjatilanne