Kuukauden Subway-pelaaja: Janna Tuominen

Jaa tämä juttu!
Janna Tuominen
Janna Tuominen

C-tyttöjen Janna Tuominen valittiin kuukauden Subway-pelaajaksi. Joukkueen valmentajat pitivät Oulussa pelattua lopputurnausta tärkeänä kriteerinä kuukauden pelaajaa valittaessa (Valkeakosken Subwayn antamien perustelujen ohella)

– Janna ottaa homman tosissaan, niin harjoituksissa kuin peleissäkin ja on näin erinomainen esimerkki muille. Kun numero on paidan selässä, niin Janna pelaa loppuun asti periksi antamatta ja tekee vastustajan olon todella hankalaksi, valmentaja Ari-Pekka Mahlio muistutti.

– Turhaa valitusta et tämän tytön suusta kuule.

Onnistumiset turnauksessa eivät olleet ainoa syy toiselle peräkkäiselle Subway-palkinnolle.

– Janna on koko kauden ajan kuulunut siihen ryhmään pelaajia, jotka ovat harjoitelleet määrällisesti tarpeeksi. Ja mikä vielä tärkeämpää, hän harjoittelee laatu huomioiden kiitettävästi, valmentaja Mika Hakala lisäsi.

Palkinnoksi laitapuolustaja pääse nauttimaan aterian Valkeakosken Subwayhin.

subway-logo-eat-fresh-2

Subway-pelaaja on:”Hyvä mimmi on ajoissa treeneissä, palavereissa ja peleissä, kannustaa joka tilanteessa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Hän ottaa muut huomioon ja osaa käyttäytyä asiallisesti tuomareita, vastustajia, omia joukkuekavereita ja ohjaajia kohtaan.”