B-tytöt: Syyskierros aloitettiin voitolla!

Jaa tämä juttu!

B-tyttöjen Kakkosessa kevätkauden jälkeen joukkueet jaettiin ylä- ja alalohkoihin. Meidän YJ pääsi hyvien otteiden jälkeen ansaitusti ylälohkoon. Kauden päätteeksi saunan ja ruokailun ohessa nostettiin yhteishenkeä, ja valmennuksella onkin odotukset korkealla syksyn sarjaan.

Hakan ja Parvin B-tyttöjen sarja alkoi kotipelillä TPS3 vastaan Saharassa. Kevään sarjassa Tepsiä vastaan jouduttiin lähtemään pienellä porukalla ja siitä pelistä meiltä puuttui moni tärkeä palanen, ja tulos oli niukka tappio. Tähän lähdettiin hakemaan korjausta. Joukkue oli valmis näyttämään todellisen tasonsa.
Peliin saatiin huikea alku. ”Eke” laittoi pallon pitseihin ensimmäisen minuutin aikana. Tästä alkoikin Kolu -show. Pelin 4 maalia on huikea suoritus. Joukkueen viidennen maalin teki Sofi.
Lopputuloksena 5-2 oli joukkueelta hyvä alku sarjaan. Valmennus peluutti koko kokoonpanoa tasaisesti, antaen mm. kauden ensi minuutit pitkän loukkaantumisen jälkeen ”Fikelle”. Joukkue toteutti taktiikkaa hyvin, pallo liikkui ja pelaajien vahvuuksia käytettiin hyödyksi. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavaa viikonloppua, jolloin vastaan tulee B-tyttöjen Ykkösestä tippunut SalPa.
(JV)