B-tytöt: kolme pistettä Saharasta

Jaa tämä juttu!

B-tyttöjen kevään viimeisiä otteluita pelattiin lauantaina 14.6. jolloin YJ matkusti TPS vieraaksi Turkuun. Otteluun lähdettiin yhdellä vaihtopelaajalla, kun joukkueella oli paljon poissaoloja loukkaantumisten ja muiden esteiden takia, joten haastava peli oli tiedossa.  Ottelussa nähtiin hyvin taisteleva YJ. Vastustaja juoksutti meidän puolustusta pitkillä palloilla, mutta Henen ja Rean johdolla pallo pysyi kaukana maalilta. Tepsin ja koko ottelun ainokainen maali tuli kulmapotkusta, kun puolustuksen merkkaus vähän unohtui ja komean potkun jälkeen hyökkääjä pisti pallon vapaasti YJ:n maaliin.  Ottelu oli koko ajan joukkueemme hallussa, mutta tekopaikoille pääseminen oli jälleen haasteellista. Vastassa oli hyvin organisoitunut ja kookas puolustus, josta ei vaan löytynyt aukkoja. Ottelun lopussa pienellä riskilläkin saimme hyvän paineen vastustajan maalille, mutta nolla näytti sarakkeessa vielä pelin jälkeenkin.

Kevään viimeiseen kotipeliin 17.6. lähdettiin hyvällä taisteluhengellä. Vastaan Saharaan tuli RaiFu. Heti ottelu alussa näkyi se, että otteluun saatiin pitkästä aikaa mukaan ne pelaajat, jotka ovat olleet kauden ajan joukkueen runkona. Poissaoloja ei ollut, lukuunottamatta pitkäaikaiset loukkaantuneet. Pallo pysyi kotijoukkueen hallinnassa ja hyökkäykset vyöryivät vastustajan maalille jatkuvasti. Suurinta myrkkyä tuntui vieraille olevan meidän nopeat hyökkääjät ja laitalinkit, joille saatiin hyvin palloja juoksuun. Tauolla tilanne 3-1. Toiselle puoliajalle tuli taistelevaisempi vierasjoukkue. Ottelun painopiste siirtyi vähän liiankin helposti meidän päähän, ja ottelun lopusta saatiin vielä kunnon taistelu. Puolustus kuitenkin kesti ja hyökkäys teki tarvittavat maalit, jotta viimeisestä kotipelistä saatiin täydet pisteet lukemin 4-3.

Viimeinen peli on tiistaina 24.6. Porissa Musan vieraana.

(JV)