D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

Jaa tämä juttu!

Topias ja MikkoD-12 poikien toukokuun Kuukauden Subway -pelaajina palkittiin mustien Topias Listo ja valkoisten Mikko Laakso. Palkintona pojat pääsevät nauttimaan ateriat Valkeakosken Subwayhin.

Valkeakosken Subway on antanut seuraavat kriteerit kuukauden pelaajien valintaan:

”Hyvä jätkä on ajoissa treeneissä, palavereissa ja peleissä, kannustaa joka tilanteessa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.
Hän ottaa muut huomioon ja osaa käyttäytyä asiallisesti tuomareita, vastustajia, omia joukkuekavereita ja ohjaajia kohtaan.”

Topias on TP-49:n kasvatti, joka pelaa ensimmäistä kauttaan Valkeakoskella. Mustien alueliigaryhmän kapteeni ja joukkueen runkopelaajia. Juoksuvoimainen vasenlaitalinkki, jonka vasemman jalan keskitykset laidalta ovat kovaa valuuttaa. Kova harjoittelija, joka tulee kaikkien kanssa toimeen. Laittaa aina joukkueen tapahtumat etusijalle, todellinen joukkuepelaaja.

Mikko on Valkeakosken omia poikia, valkoisten tykkikalustoa kovalla ja tarkalla laukauksellaan. Harjoittelee hyvällä asenteella ja on sitoutunut joukkueen toimintaan. Hyvä käytöksinen, todellinen joukkuepelaaja.

Tsemppiä pojille kevätkierroksen loppuihin peleihin ja harjoitteluun, jatkakaa samaan malliin.