B1 ja B3 pelaavat sunnuntaina 18.5

Jaa tämä juttu!

1:s divisioonapeli Haka B1 – SalPa alkaa klo. 14:00 Rauhalan kentällä. Kokoontuminen peliin klo. 12:45. Otteluun nimetty; Miekka Teemu, Eklund Jimi, Piispanen Aku, Tapiola Lauri, Pirttijoki Aleksi, Kekkonen Antti, Mikkola Samuli, Tiensuu Akseli, Salonen Markus, Hopia Waltteri, Sargin Ertürk, Tuominen Jussi, Jussila Matti, Hård Alex, Al-Zubeidi Ali, Ahola Juuso, Justus Kunnas ja Karirinne Ville.

3:s divisioonapeli Haka B3 – YIlves alkaa klo. 16:30 Saharan kentällä. Kokoontuminen otteluun klo. 15:30. Otteluun nimetty; Mattila Robert, Laurila Joni, Ylinen Juuso, Niemi eero, Nurminen Tomi, Jokela Roope, Huuho Joonas, Jamrozinski Miko, Pekkarinen Jyri, Järvinen Joona, Jokinen Eeli, Pitkävirta Timo, Lotila Tomi, Rautanen Jesse, Kühnis Adrian, Lähteenmäki Mikko ja Junttila Onni.