D12-poikien kuukauden Subway -pelaajat

Jaa tämä juttu!

teemu_ja_eetu_2D-12 poikien huhtikuun Kuukauden Subway -pelaajina palkittiin mustien Teemu Hytönen ja valkoisten Eetu Leiri. Palkintona pojat pääsevät nauttimaan ateriat Valkeakosken Subwayhin.

Valkeakosken Subway on antanut seuraavat kriteerit kuukauden pelaajien valintaan:

”Hyvä jätkä on ajoissa treeneissä, palavereissa ja peleissä, kannustaa joka tilanteessa niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin.

Hän ottaa muut huomioon ja osaa käyttäytyä asiallisesti tuomareita, vastustajia, omia joukkuekavereita ja ohjaajia kohtaan.”

Teemu on ViiPV:n kasvatti, joka pelaa toista kauttaan Valkeakoskella. Mustien alueliigaryhmän runkopelaajiin kuuluva Teemu on yksi joukkueen pelintekijöistä keskikentällä ja myös maalinteko sujuu hyvällä prosentilla. Kova harjoittelija, joka tulee kaikkien kanssa toimeen.

Eetu on Valkeakosken omia poikia, Valkoisten työmyyrä. Ollut talven yli sadasta harjoituksesta kerran poissa eli joukkueen kovimpia harjoittelijoita. Nostanut talven aikana huimasti tasoaan ja tällä harjoitusinnolla tästä pojasta kuullaan vielä. Käyttäytyy aina moitteetta ja on kaikille ystävällinen.

Tsemppiä pojille kesän peleihin ja harjoitteluun, tästä on hyvä jatkaa.