”Tetti Tytti”

Jaa tämä juttu!

Tytin tuntoja TET -jaksosta Haka junioreissa

mikkola_ty_072

Olin TET-harjoittelussa FC Hakalla 14.4.-17.4. ajan. Yhteyshenkilönäni eli ”opettajanani” toimi Mikko Hatakka. Ensimmäinen päiväni alkoi klo 10.00 Hatakan toimistossa ja kotiin pääsin n. klo 11.30. Kotona tein etätöitä tietokoneella ja se sujui melko nopeasti.

Toisena päivänä pääsin aamuharjoituksiin -98 poikien kanssa Saharaan. Harjoitusten jälkeen suuntana oli Lotila ja tulevien urheiluakatemialaisten haastattelut. Oli mielenkiintoista nähdä, kuinka hieman pelokkaat 7-luokkalaiset istuivat vuorotellen piinapenkkiin kuulemaan tuomionsa. Sain pitää viimeisen kuulustelun itse ja se sujui ihan hyvin alkujännityksestä huolimatta. Kolmantena päivänä inventoin ja siivosin pelipaita ja -shortsi -kaapin, jonka jälkeen lähdin kotiini tekemään etätöitä. Se päivä sujui ehkä nopeiten kaikista, koska taulukoiden teko sujui jo ongelmitta.

Neljäs, ja viimeinen päiväni alkoi aamulla kello kahdeksan aamuharjoitusten merkeissä. Minun tehtäväni oli ollut suunnitella reilun tunnin kestävät harjoitukset muille ja itselleni, joka onnistui ihan hyvin. Ainakin omasta mielestäni. Ensimmäisten harjoitusten jälkeen pääsin toisiinkin reeneihin, vähän vanhempien kanssa. Pärjäsin siellä ihan hyvin, mutta aina on parantamisen varaa. TET-jakso oli kokonaisuudessaan ihan mukava, ainakin pääsin kolmiin aamuharjoitusiin.

t. Tytti