Tähtikisa on kolmen kauppa

Jaa tämä juttu!

uutisetVaasan IFK:ta vastaan hyvin pelanneet Erkka Helminen ja Ossi Lindeman pistivät Hakan tähtikisan tiukaksi.

Ennen 5.4. pelattavaa viimeistä SM-karsinnan kotiottelua Hakan tähtipörssiä johtaa Juho Pirttijoki seitsemällä tähdellä. VIFK-pelistä täydet kolme tähteä kuitannut Erkka Helminen kiri Toijalan topparin kantaan kuudella tähdellä. Myös kahdessa viimeisessä kotiottelussa tähtiä keränneellä Ossi Lindemanilla on vielä mahdollisuus kuitata laina-Mersu.

Hakan tähtipelaaja saa teiden johtotähden viikon ajaksi käyttöönsä. Mercedes-Benzin tarjoaa Hakan yhteistyökumppani Veho Tampere. Tähdet jakaa jokaisessa kotiottelussa katsomosta poimittava yhden hengen raati.

Viime vuonna autopalkinnon voitti Veeti Liljedahl ja toissa vuonna Topi Järvi.

Haka kohtaa SM-karsintojen päätteeksi KuPS:n. Päätöspeli alkaa Saharassa lauantaina 5.4. kello 13.